Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καπουτζίδης: Ελληνικές ταινίες παρουσίαζαν τον gay σαν ανέκδοτο και τη γυναίκα να τρώει χαστούκι-Στερεότυπα από τα οποία πρέπει να ξεκολλήσουμε

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο popaganda.gr, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο popaganda.gr, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε δει ελληνικές ταινίες που μας παρουσίαζαν τον gay σαν ανέκδοτο με τον οποίο θα γελάσουν όλοι. Δεν θα μείνω όμως εκεί. Έχουμε δει ελληνικές ταινίες που η γυναίκα τρώει χαστούκι και ερωτεύεται. Αυτά είναι στερεότυπα από τα οποία πρέπει να ξεκολλήσουμε. Είμαστε στο 2019 και στην Ευρώπη. Δεν γίνεται να πάμε έτσι, έχουμε προχωρήσει από το 1960» επισημαίνει ο Γιώργος Καπουτζίδης στην συνέντευξή του.

Στην ερώτηση για το αν είναι ικανοποιημένος από τη ζωή σου, ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά: «Ναι, πολύ. Γι’ αυτό και όταν με βρίζει κάποιος δεν δίνω και τόση σημασία. Όπως δεν θα δώσω πολύ μεγάλη σημασία και στους διθυράμβους. Και στο «Παραπέντε» ξέρεις, είχα φάει και πολύ ξύλο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γ. Καπουτζίδης σημείωσε πως: «Πολλοί άνθρωποι είναι θυμωμένοι. «Άντε που νομίζει ότι κάποιος είναι» και άλλα τέτοια γράφουν. Εκτός, βέβαια από τις κλασικές βρισιές όπως η «αδερφάρα» κτλ. Τα έχω δεχθεί όλα αυτά (...) και 100 χρονών να φτάσω πάλι τα ίδια θα συμβαίνουν σε όλες τις χώρες, όχι μόνο στην Ελλάδα. Το θέμα δεν είναι να πάω πόρτα, πόρτα στα σπίτια τους και να τους πω παρακαλώ μη βρίζετε. Αυτό που θεωρώ ότι είναι μια αλλαγή είναι πως απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, υπάρχουν άλλοι τόσοι που θ’ αντιδράσουν. Αυτό δεν γινόταν παλιά. Κάποτε είχαμε συνηθίσει να κλείνουμε τα στόματά μας».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο popaganda.gr 

Send this to a friend