Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καρέ- καρέ όλα όσα έγιναν στο γάμο του μοναχογιού της Έλλης Στάη- Οι εμφανίσεις και οι διάσημοι προσκεκλημένοι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής της βίωσε η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη, καθώς ο Μάρκος Κατσίμης, ο μοναχογιός της σιδηράς κυρίας της ενημέρωσης και του Δημήτρη Κατσίμη παντρεύτηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, την γοητευτική Φαίη Κουτζούκου, κόρη της γνωστής δικηγόρου και νομικής συμβούλου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένιας Παπαθανασοπούλου.

Ο καιρός τούς έκανε το χατίρι και την ώρα του γάμου δεν έβρεχε. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού. Τον γαμπρό και τη νύφη συνόδευσαν στην εκκλησία οι μαμάδες τους.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος εντυπωσίασε με το σύνολο που επέλεξε για την ημέρα του γάμου του γιου τους ενώ πολύ θετικά σχόλια εισέπραξε και η νύφη της. Η Φαίη έφτασε στην εκκλησία υπό τον ήχο μουσικής και με vintage αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε με μεγάλη χαρά στον αγαπημένο της.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στη Λίμνη της Βουλιαγμένης. Στη λίστα των καλεσμένων ήταν φίλοι των μελλόνυμφων από όλον τον κόσμο και πάρα πολλά γνωστά ονόματα της κοσμικής Αθήνας, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου που συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Θόδωρο Αγγελόπουλο.

 

Γιάννα Αγγελοπούλου - Θόδωρος ΑγγελόπουλοςΓιάννα Αγγελοπούλου - Θόδωρος Αγγελόπουλος

Μίνα Βαλυράκη-Σίφης Βαλυράκης

Send this to a friend