• Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου
  • 11:19

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Καρφιά» Αλέρτα κατά Λιάγκα και Καινούργιου: «Άλλο να σε σχολιάζει ο Λάρι Κινγκ κι άλλο η Κατερίνα Καινούργιου»

O Διονύσης Αλέρτας παραχώρησε συνέντευξη στο Thema People και μίλησε για την αποχώρηση του από το Dancing with The Stars και για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα. 

«Από τους δυο χορούς τον έναν τον χόρεψα καλά. Την bachada όμως πώς να τη χορέψει κάποιος που δεν έχει χορέψει ποτέ; Δεν με πειράζει, όμως. Σε κάθε εκπομπή κάποιος φεύγει, έτσι είναι οι όροι του σόου. Η αποχώρηση δεν με πείραξε, ίσα-ίσα που οι δουλειές μου τρέχουν. Ο σχολιασμός του Λιάγκα αντιθέτως, με ενόχλησε. Ότι, υποτίθεται, έγινα ό,τι έγινα επειδή εκείνος και η Φαίη με έβγαλαν στο γυαλί. Άκαιρο και άστοχο, άσε που δεν ισχύει. Δηλαδή αν εκείνος λέει αυτά, τι να πει η Ζήνα Κουτσελίνη που με βοήθησε πραγματικά; Γι’ αυτό και πήρε την απάντησή του μέσω social media. Είμαι τύπος που φροντίζω πάντα να βάζω τα πράγματα στη θέση τους», ανέφερε.

Όπως υποστήριξε πολλές φορές τα λόγια του παραφράζονται, καθώς οι δημοσιογράφοι απομονώνουν εκφράσεις του για να δημιουργήσουν ντόρο.

«Είναι ενοχλητικό να ακούγονται αποσπασματικά φράσεις και κάποιοι να σπεύδουν να βγάλουν λανθασμένα συμπεράσματα. Έχω δώσει υπόσχεση στο εαυτό μου να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, θα απαντάω, γι’ αυτό και παίρνω σαφή θέση σε ό,τι λέγεται. Άλλο να σε σχολιάζει ο Λάρι Κινγκ κι άλλο η Κατερίνα Καινούργιου» καταλήγει.

 

Send this to a friend