Αθήνα

8 oC

αίθριος καιρός

Καταρρακωμένη στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της η Άβα Γαλανοπούλου - Τον κατηγορεί ότι της «έφαγε» 1,240,000 ευρώ

Στα δικαστήρια βρέθηκε η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου  σήμερα για την εκδίκαση της υπόθεσης κατάχρησης χρημάτων από τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε ακόμη: «Tους γονείς μου τους διέλυσα...»: Ξέσπασε σε λυγμούς έξω από το δικαστήριο η Άβα Γαλανοπούλου (BINTEO)

«Η Άβα Γαλανοπούλου είναι σοκαρισμένη, τρέμει ολόκληρη, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την ίδια. Ο πρώην σύντροφός της καταχράστηκε το ποσό του 1,240,000 ευρώ. Στο πλευρό της είναι φίλοι και συνάδελφοι, όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Μαρίνα Ασλάνογλου», ανέφερε στην εκπομπή Εμείς η Αναστασία Αργυριάδου.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, «Μέσα σε μία ώρα, στην κατάθεσή της, περιέγραψε τη ζωή της και τον Γολγοθά που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια». Στην ερώτηση γιατί του εμπιστεύτηκε τόσο εύκολα ένα τόσο μεγάλο ποσό, η Άβα Γαλανοπούλου απάντησε: «Τον ερωτεύτηκα, ήταν ο άνθρωπός μου, τον εμπιστεύθηκα απόλυτα».

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ η ηθοποιός είχε σκληρή αντιμετώπιση από την έδρα, ενώ ανάμεσα στους 5 μάρτυρες κατηγορίας βρίσκεται και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η ηθοποιός γνωρίστηκε με τον πρώην σύντροφό της τον Δεκέμβριο του 2006. Εκείνος είχε παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση και λίγο αργότερα ξεκίνησε η σχέση τους. Αργότερα, η ηθοποιός έμαθε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά, όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει. Η ηθοποιός τον περίμενε στωικά και μάλιστα του είχε δώσει μεγάλο ποσό από τις οικονομίες της για να τις επενδύσει. Ο γολγοθάς ξεκίνησε το 2011 όταν υπέστη οξεία περιτονίτιδα και του ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος όμως δεν της τα επέστρεφε.

Send this to a friend