• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 14:53

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Τα πήρε στο κρανίο» στον «αέρα» η Καινούργιου! Την είπαν παλιοπλαστικοποιημένη για κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό (vid)

Κάποιες φωτογραφίες της με μαγιό, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στάθηκαν αφορμή για να «ξεσπάσει» στον «αέρα» της εκπομπής της στο Epsilon η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» ήταν ένα από τα σχόλια που η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής, επικρίνοντας εκείνους που έσπευσαν να «στάξουν χολή» εναντίον της.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε εκείνους που προσβάλλουν με μοναδικό κριτήριο την καταγωγή του άλλου, βρίσκοντας ως αφορμή την επικριτική συμπεριφορά πολλών εναντία στη Φουρέιρα.

«Εμένα τι μου γράφουνε, δεν μπορείς να φανταστείς... Ανέβασα μια φωτογραφία με μαγιό και μου γράψανε "όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες κι ακτές", "παλιοπλαστικοποιημένη"... Δεν μπορώ να καταλάβω... Δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν είστε καλά κάποιοι» είπε μεταξύ άλλων, εμφανώς εκνευρισμένη.

Send this to a friend