Αθήνα

 

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

toutountzis1202
Παντελής Τουτουντζής: «Για αυτό επιτίθεμαι στο ότι τα παιδιά των γκέι θα γίνουν γκεί, δεν θα νιώσω φόβο, ζω για τα παιδιά μου»
kain 1

LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξη Κούγια: «Είναι ασέβεια, ο Billy Bo και ο Μιχάλης Ασλάνης δεν είναι στη ζωή»

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το Δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος απαντούσε σε όσους τον χαρακτήριζαν ως ομοφοβικό. Η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε ότι είναι ασέβεια να αναφέρονται άνθρωποι, που έχουν φύγει από τη ζωή.

Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε στα Μέσα, ο Αλέξης Κούγιας θέλοντας να τονίσει τη θέση του πως κανένα πρόβλημα δεν έχει με τους ομοφυλόφιλους, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Για να καταλάβουν τι λάθος έχουν κάνει και πόσο με έχουν δυσφημήσει, καλό θα είναι να ανατρέξουν στο παρελθόν και να διαπιστώσουν πόσα χρόνια ήμουν όχι μόνο δικηγόρος, αλλά και στενότατος φίλος των μεγαλυτέρων και ευπρεπέστερων μόδιστρων, όπως του Φιλήμονα, του Μιχάλη Ασλάνη, αλλά κυρίως του αείμνηστου Μπίλι Μπο, του συντρόφου του Μάκη Τσέλιου, τα χρόνια που με τον τότε αδελφικό μου φίλο Βίκτωρα Μητρόπουλο και τον αείμνηστο Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος μάλιστα παντρεύτηκε την αδελφή του Μπίλι Μπο, ήμασταν σχεδόν καθημερινά μαζί».

Με αφορμή αυτή την τοποθέτηση του ποινικολόγου, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στην εκπομπή της: «Με όλη τη συμπάθεια στον κύριο Κούγια, υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτό το δελτίο Τύπου που δεν είναι στη ζωή. Στη ζωή δεν είναι ούτε ο Μιχάλης Ασλάνης, ούτε ο Μπίλι Μπο. Και είναι λίγο ασέβεια προς τους ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή».

<>

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

troxaio mesologgi

12/02/2025 | 23:17

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 27χρονος – ΙΧ προσέκρουσε σε στηθαίο και ανετράπη

12/02/2025 | 23:12

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Τασούλα – «Η αντιπολίτευση να αναλογιστεί πού οδηγεί η τοξικότητα», λέει η κυβέρνηση

12/02/2025 | 22:58

Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μια κακή στιγμή, μια απροσεξία, για να ανατρέψει τα πάντα»
netanyahu

12/02/2025 | 22:53

Νετανιάχου στο υπουργικό συμβούλιο: Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε τη 2η φάση της συμφωνίας με τη Χαμάς

12/02/2025 | 22:39

Εξιχνιάστηκε το «χρυσό» ριφιφί σε τράπεζα στην Κηφισιά με λεία πάνω από 4.000.000 ευρώ το 2008

12/02/2025 | 22:09

Αυτό είναι το μονόγραμμα του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη
xrwma pieria

12/02/2025 | 21:58

Αδερφός θύματος στην Πιερία: Η νύφη μου σκότωσε και την ψυχή του παιδιού της και την οικογένειά μου

12/02/2025 | 21:48

Το ντοκιμαντέρ «Μαίρη, Μαριάννα, Μαρία: Τα άγνωστα ελληνικά χρόνια της Κάλλας», από αύριο 13/2, σε οκτώ σινεμά σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, από το CINOBO

12/02/2025 | 21:38

Αμάντα Μανωλάκου: «Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι πια φίλη μου αν και με προβλημάτισε και με φόβισε»
screenshot 22

12/02/2025 | 21:31

Σεισμοί στη Σαντορίνη: «Η Καλντέρα έχει ανυψωθεί 4 εκατοστά και έχει μετακινηθεί 6 εκατοστά προς ανατολάς», είπε ο Γκανάς

12/02/2025 | 21:27

Ζελένσκι σε Πούτιν για τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε

12/02/2025 | 21:07

Γιώργος Μαυρίδης: Η στιγμή του ατυχήματός του – Δείτε το βίντεο
screenshot 20

12/02/2025 | 20:59

Λευτέρης Ελευθερίου: «Δούλεψα δυο χρόνια σαν βοηθός κάμεραμαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη»

12/02/2025 | 20:48

Ιταλία: Συνελήφθη 15χρονος μέλος νεοναζιστικής ομάδας – «Ετοιμαζόταν να σκοτώσει άστεγο»

12/02/2025 | 20:38

Τζώνη Καλημέρης σε Γιώργο Λιάγκα: «Αν παντρευτώ θα σε καλέσω, να συνεννοηθούμε μην παντρευτούμε ίδια εποχή»
toutountzis1202
Παντελής Τουτουντζής: «Για αυτό επιτίθεμαι στο ότι τα παιδιά των γκέι θα γίνουν γκεί, δεν θα νιώσω φόβο, ζω για τα παιδιά μου»
daliani asximi
Η Δαλιάνη αποκάλυψε τους όρους που είχε υπογράψει στη «Μαρία, την άσχημη»: «Απαγορευόταν και να αρρωστήσω»
cebaceb1cf83cf832
Ο Στέφανος Κασσελάκης «αιφνιδίασε» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τι ψήφισες το ’23;» – «Νέα Δημοκρατία, δεν κρύβομαι»
karkas122
Γιώργος Καρκάς υπέρ Φιλιππίδη: «Βγήκε και μίλησε μια συνάδελφος, μια πολιτικά αναλφάβητη ακτιβιστοπερσόνα»
kapoutzidis mpokota
Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά για το παρασκήνιο με τη Δάφνη Μπόκοτα: «Δηλαδή χαζοί είμαστε;»
kasselakis 1
Αρναούτογλου: «Χάσατε το χιούμορ σας» – Κασσελάκης: «Ο κόσμος ξέρει ότι η υποδοχή σας είναι ψεύτικη»