• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 13:31

Αθήνα

17 oC

αραιές νεφώσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη- «Έχω έναν όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο»

Για τις στιγμές ευτυχίας και ηρεμίας που περνά στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας την επιθυμία να κρατήσει «προσωπική» την προσωπική της ζωή.

Για τις στιγμές ευτυχίας και ηρεμίας που περνά στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας την επιθυμία να κρατήσει «προσωπική» την προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για τη σχέση της με τον Φίλιππο και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αλλά αποφεύγω να το λέω. Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν, προτιμώ να το κρατάω για μένα. Προσπάθησα τον πρώτο καιρό να κρυφτώ, να μη δώσω τροφή για σχόλια και για ένα διάστημα το είχα καταφέρει, αλλά μετά βγήκε προς τα έξω. Δεν υπάρχει λόγος όμως να το τροφοδοτώ κι εγώ. Ο κόσμος ξέρει ότι έχω μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον ενημερώνω για το τι συμβαίνει με κάθε λεπτομέρεια, αν πήγα κάπου με το σύντροφό μου ή αν συζώ. Και πιστεύω ότι δεν τον ενδιαφέρει κιόλας, έχει περάσει η εποχή της κλειδαρότρυπας όπως και η εποχή που όλοι δημιουργούσαν μύθους. […] Το μόνο που θα πω είναι ότι νιώθω πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έχω έναν τόσο γλυκό και όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά άνθρωπο στη ζωή μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της.

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης είπε: «Πάμε εξαιρετικά, παρόλο που είμαστε στην πιο ανταγωνιστική ζώνη. Υπάρχουν μέρες που κλείνουμε πρώτοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απέναντί μας έχουμε έναν τηλεοπτικό σταθμό με εμπειρία 30 χρόνων. Εμείς είμαστε ένα κανάλι που μόλις ξεκίνησε και τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, γεγονός που κάνει το επίτευγμά μας ακόμα μεγαλύτερο. Θέλω να συνεχίσει να πηγαίνει έτσι η εκπομπή. Είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθώ πάντα να τους πετυχαίνω. Θα ήθελα να τελειώσουμε πρώτοι. Και δεν το λέω με έπαρση. Οποιοσδήποτε κάνει μια δουλειά που του αρέσει και βάζει την ψυχή του επιθυμεί να βγει νικητής»

Send this to a friend