Αθήνα

 

27 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

screenshot 1
Eurovision 2025 – Η Μαρίζα Κωχ έκανε την Klavdia να «λυγίσει» στον αέρα της ΕΡΤ
panagopoulou 1

LIFESTYLE

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Για να νιώσω επιθυμία, θέλω πρώτα να νιώσω τη διεκδίκηση»

“Όταν όμως κάποιος εκφεύγει των ορίων τον μπλοκάρω. Το προσωπικό μου προφίλ δεν είναι δημόσιο φόρουμ για να μπαίνει ο καθένας να ξερνάει μίσος.” ανέφερε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο και μίλησε για την προσωπική της ζωή και το φλερτ που δέχεται στα social media.

Στην προσωπική σου ζωή τι μπορεί να διεκδικήσεις τόσο πολύ και να επιμένεις;

Εκεί είμαι παραδοσιακή, δεν διεκδικώ. Για να νιώσω επιθυμία, θέλω πρώτα να νιώσω τη διεκδίκηση. Όμως εγώ ανάβω το πράσινο φως, επιτρέπω να με διεκδικήσουν μόνο αυτοί που με ενδιαφέρουν. Διαφορετικά δεν δίνω το ελεύθερο καν να μπει κάποιος στη διαδικασία.

Δεν σε φλερτάρουν εύκολα;

Όχι, ίσως παίζει ρόλο και η ιδιότητά μου. Ναι μεν με βλέπουν στην τηλεόραση, αλλά ως παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων. Έχω έναν θεσμικό μανδύα που μπορεί να δημιουργεί απόσταση σε κάποιον. Άρα δεν είναι τόσο εύκολο να με προσεγγίσουν άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν. Και δεν εννοώ ένα μήνυμα στο Instagram. Αυτά υπάρχουν και πολλές φορές δεν τα βλέπω κιόλας.

Έχω απενεργοποιήσει και τις ειδοποιήσεις στο Messenger. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η μεγάλη διαφορά στο πώς με αντιμετωπίζουν στην κατ’ ιδίαν επαφή σε σχέση με τα social media. Ακόμα και αν κάποιος μου πει «δεν συμφωνώ με αυτό που είπατε», θα το εκφράσει με απόλυτη ευγένεια. Ενώ στο Διαδίκτυο υπάρχουν επιθέσεις, χυδαιολογίες από ανώνυμους λογαριασμούς και troll, αλλά δεν δίνω σημασία διότι χρόνια τώρα ξέρουμε ότι είναι καθοδηγούμενα. Όταν όμως κάποιος εκφεύγει των ορίων τον μπλοκάρω. Το προσωπικό μου προφίλ δεν είναι δημόσιο φόρουμ για να μπαίνει ο καθένας να ξερνάει μίσος.

<>

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

exonmobi 1

20/05/2025 | 13:40

Σ. Παπασταύρου: Το 2026 θα ξεκινήσουν οι σεισμικές έρευνες νότια της Κρήτης

20/05/2025 | 13:30

Τουρισμός: H Ίος στην κορυφή των δέκα κορυφαίων προορισμών της Ευρώπης

20/05/2025 | 13:28

Νέα τροπή στην υπόθεση κακοποίησης παιδιών στη Λάρισα: Τρεις οι κατηγορούμενοι – Διώκεται και ο πατέρας

20/05/2025 | 13:24

Φινλανδία: Τρεις τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο – Συνελήφθη ο ύποπτος

20/05/2025 | 13:20

Σε συλλήψεις 18 εργαζομένων στο δήμο της Κωνσταντινούπολης προχώρησε η τουρκική αστυνομία

20/05/2025 | 13:10

Β. Καραστάθης για Εύβοια: Βλέπουμε μια ομαλή σχετικά εξέλιξη – Θα μπορούσε το φαινόμενο να λήξει και τώρα
galanos

20/05/2025 | 13:00

Νίκος Γαλανός: Η τελευταία συνέντευξη στο «Στούντιο 4» – Η πορεία του, οι συνεργασίες και ο γάμος στα 18 (video)

20/05/2025 | 12:50

Νεκρό 5χρονο αγόρι στο Νοσοκομείο του Βόλου

20/05/2025 | 12:40

Ιορδανία: Άνδρας καταδικάστηκε σε θάνατο για υπόθεση τρομοκρατίας
mpezos205

20/05/2025 | 12:30

Ο Γιάννης Μπέζος σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη Ναταλία Τσαλίκη: «Είμαστε συνταξιδιώτες στο χρόνο»

20/05/2025 | 12:20

ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης ανέργων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

20/05/2025 | 12:17

Νέος πονοκέφαλος στην Ισπανία: Προβλήματα από πλακ άουτ στις τηλεπικοινωνίες – Μπλόκαρε το 112
dikastirio

20/05/2025 | 12:15

Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε γνωστός αρεοπαγίτης δικαστής – Του έστειλαν επιστολή για να παρέμβει σε υπόθεση

20/05/2025 | 12:10

Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας – Εκκενώνονται πέντε σχολεία

20/05/2025 | 12:10

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες, ελάχιστες οι βροχές μέχρι και το Σάββατο – Αναλυτική πρόγνωση
screenshot 1
Eurovision 2025 – Η Μαρίζα Κωχ έκανε την Klavdia να «λυγίσει» στον αέρα της ΕΡΤ
screenshot 15
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την καταγγελία στον «Εκατομμυριούχο» – Αρνήθηκαν σε άνθρωπο με αναπηρία να συμμετάσχει στο παιχνίδι
pavlou195
Ετεοκλής Παύλου για τη Δανάη Μπάρκα: «Προσπαθούσε να αποκαθηλώσει την τηλεόραση και τώρα περίμενε συμπόνια»
lefta zodia
Από σήμερα αυτά τα ζώδια θα δουν τα οικονομικά τους να βελτιώνονται
tsavalou katerina
Κατερίνα Τσάβαλου: «Όταν δύο άνθρωποι φτάνουν να χωρίσουν, σημαίνει ότι σαν ζευγάρι δεν πάει άλλο»
screenshot 20
Νίκος Γαλανός: Σοκαρισμένη η Μαρία Ιωαννίδου με τον θάνατό του – «Έθαψα τα νιάτα μου, γιατί πέθανε, γιατί;»