Αθήνα

 

20 oC

θύελλα

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

mixail908
Στέφανος Μιχαήλ: «Ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρω να κάνω παιδί της συντρόφου μου να με αγαπήσει τόσο πολύ»
papoutsaki223

LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Αισθανόμουν αδικημένη, έβλεπα μια εικόνα του εαυτού μου που δεν είχε καμία σχέση με εμένα»

“Έβγαινα από το σπίτι μου με έναν παπαράτσι μπροστά μου, έναν πίσω μου και έναν να με τραβάει από το πλάι” θυμάται η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, αυτή την εβδομάδα, με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Άγιος έρωτας» του Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που την διαχειρίστηκαν τα μέσα πριν από λίγο χρόνο και για τα δικά της συναισθήματα σ’ αυτόν.

Έλεγες πρόσφατα ότι πλέον τα έχεις βρει περισσότερο με τον δικό μου κλάδο. Οφείλω να παραδεχτώ ότι για κάποια χρόνια αποτέλεσες αγαπημένο «θήραμα» των φωτογράφων. Σε ταλαιπωρήσαμε λίγο. Και το λέω αυτό γιατί εμείς αγοράζαμε τις φωτογραφίες αυτές.

Ήταν άλλες εποχές. Κάπως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μπορεί να πει κανείς ότι τη δουλειά τους έκαναν με κάποιον τρόπο, κατά τη γνώμη μου όχι θεμιτό. Αυτό που με ενοχλούσε πιο πολύ ήταν ότι έβλεπα μια εικόνα του εαυτού μου που δεν είχε καμία σχέση με εμένα. Αν δεν με ήξερα, θα με αντιπαθούσα. Αισθανόμουν αδικημένη από τον τρόπο που με παρουσίαζαν παλιότερα.

Ήσουν από τις λίγες που έχουν ζήσει την καταδίωξη στους δρόμους από τους παπαράτσι μαζί με τον σύντροφο τους.

Και μόνη… Και με αυτοκίνητα με έχουν κυνηγήσει και έξω από το σπίτι μου να βγαίνω με έναν παπαράτσι μπροστά μου, έναν πίσω μου και έναν να με τραβάει από το πλάι μες στα στενά δρομάκια.

Θυμάμαι τώρα ένα σκηνικό να προσπαθούν να σας εκνευρίσουν επίτηδες ώστε να αποτυπώσουν την αντίδραση σας.

Αυτός είναι ένας άρρωστος μηχανισμός.

Πηγή: zappit.gr

Ροή Ειδήσεων

prosfyges varka e1569971638540

27/04/2025 | 16:00

Εντοπισμός από drone και διάσωση μεταναστών νοτίως της Γαύδου

27/04/2025 | 15:50

Πέντε συλλήψεις «παλιών γνώριμων» της ΕΛ.ΑΣ για ναρκωτικά

27/04/2025 | 15:40

Φλώρινα: Έκλεψε δύο τραπεζικές κάρτες από πορτοφόλι 54χρονης και έκανε αναλήψεις άνω των 10.000 ευρώ
troxaio dystyxima e1745688562556 3

27/04/2025 | 15:35

Αρκαδία: Νεκρή γυναίκα σε σοκαριστικό τροχαίο στο Λεβίδι – Από θαύμα δεν υπήρξαν κι άλλα θύματα (βίντεο)

27/04/2025 | 15:30

Ρωσία: Τα «διάσπαρτα υπολείμματα» του ουκρανικού στρατού στο Κουρσκ θα καταστραφούν σύντομα

27/04/2025 | 15:20

Σίσσυ Χρηστίδου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν με κατηγορήσεις ότι σε κλέβω κι εγώ σου δώσω χρήματα, άρα είμαι καλό κορόιδο»
ekav elikoptero

27/04/2025 | 15:10

Σάμος: Αντιδράσεις για την εξαίρεση του νησιού από βάση ετοιμότητας αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ

27/04/2025 | 15:00

Παύλος Σταματόπουλος: «Παρατήρησα ότι ο Βασάλος στους τίτλους είναι τελευταίο όνομα» – «Θα φύγω»

27/04/2025 | 14:50

Θ. Κοντογεώργης: Για να στηρίζουμε με μόνιμα μέτρα όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, χρειάζεται να έχουμε καλά δημοσιονομικά
8606 eleni xatzidoy 742025

27/04/2025 | 14:40

Στο νοσοκομείο η Ελένη Χατζίδου και η κόρη της

27/04/2025 | 14:30

Big Brother: Ο Πέτρος Λαγούτης μας ξεναγεί στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

27/04/2025 | 14:10

Οινοτουρισμός: Ένα δυνατό «χαρτί» του ελληνικού τουρισμού
mpekatorou

27/04/2025 | 14:00

Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει για πρώτη φορά φέτος με μαγιό της σε πισίνα στο Πήλιο

27/04/2025 | 13:50

Γάζα: Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων και για πενταετή εκεχειρία

27/04/2025 | 13:40

Ο Μάικλ Κίτον στο θρίλερ «The Whisper Man» του Netflix στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο
mixail908
Στέφανος Μιχαήλ: «Ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρω να κάνω παιδί της συντρόφου μου να με αγαπήσει τόσο πολύ»
maggira281
Συγκλονίζει η Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είχε μείνει ένας σκελετός με πέτσα, όταν «έφυγε» θεώρησα ότι λυτρώθηκε»
zevgara
Λένα Ζευγαρά: Ο αδελφός της, Θοδωρής, ακολουθεί τα βήματά της
soiledis117
Άρης Σοϊλέδης – Έδωσε μάχη με τις φλόγες στην πολυκατοικία του: «Έσπασε την πόρτα και μπήκε»
kontogeorgi
Νάντια Κοντογεώργη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το ατύχημα που την καθήλωσε στο σπίτι
svigkos kalogeropoulou82
Γιολάντα Καλογεροπούλου για Σταύρο Σβήγκο: «Θα γινόταν πιο δύσκολο αν ένας από τους δυο μας δεν είχε παιδί»