
LIFESTYLE
Τη δική της τοποθέτηση κάνει η Κατερίνα Στανίση γύρω από τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους νεότερους τραγουδιστές που συμμετέχουν σε διαφημιστικά σποτ.
Τη γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια συνάντησαν η κάμερα του Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ της εκπομπής, Ελισάβετ Οικονόμου.
«Τον Γιώργο Νταλάρα τον σέβομαι, τον εκτιμώ, τον αγαπώ, για μένα είναι ο πιο σημαντικός καλλιτέχνης. Έχει κι αυτός τη γνώμη του, όπως κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στανίση.
«Εμένα αν μου πρότειναν να ξανακάνω μία διαφήμιση όπως εκείνη που είχα κάνει και είναι αξιοπρεπέστατη, θα την ξανάκανα. Η ζωή μας πάει αλλού, άλλες εποχές. Βλέπουμε ότι καταξιωμένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές στο εξωτερικό κάνουν διαφημίσεις. Δεν το βρίσκω κακό», παραδέχεται η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.
Παράλληλα, η Κατερίνα Στανίση ρωτήθηκε και για τα σχόλια του Νίκου Μουρατίδη προς τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε «απόβλητο της τηλεόρασης» μέσα από το προσωπικό του blog.
«Τον ξέρω και τον Νίκο καλά. Μπορεί να είναι κάποιες φορές κάπως καυστικός αλλά απόβλητο δεν μπορείς να πεις κανέναν άνθρωπο. Δεν λέγεται έτσι αυτό και ειδικά για ανθρώπους που έχουν δείξει τι μπορούν να κάνουν», απαντά η δημοφιλής τραγουδίστρια.
«Ο Γρηγόρης είναι σημαντικό πρόσωπο για την τηλεόραση, είναι κάπως προσβολή. Απόβλητο δεν λες ούτε στο απόβλητο», καταλήγει στις δηλώσεις της η Κατερίνα Στανίση.
πηγή: zappit.gr
Ροή Ειδήσεων

15/07/2025 | 23:20
Καιρός: Τροπικό κλίμα με παρατεταμένα 38αρια και αποπνικτική ατμόσφαιρα – Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
15/07/2025 | 22:22
Ίλιον: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση με εγκατάλειψη – «Δεν προλάβαμε να κάνουμε βήμα, είμαστε χάλια»
15/07/2025 | 22:10
O Τραμπ διαψεύδει τους Financial Times πως ζήτησε επίθεση στη Ρωσία – «Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να χτυπήσει τη Μόσχα»

15/07/2025 | 21:55
Πέτρος Φιλιππίδης: Η αντίδραση της Τζένης Μπότση – «Η σημερινή απόφαση είναι για το μέλλον των παιδιών μας»
15/07/2025 | 21:42
Πάνος Καμμένος: Υπήρχαν πρακτικά το 2015 – Ο Τσίπρας είναι ο Καραμανλής της Αριστεράς – Ο Σαμαράς η πιο επικίνδυνη λύση για τον τόπο
15/07/2025 | 21:10
Γεράσιμος Μιχελής: Έπασχε από ALS – Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μιχάλη Οικονόμου

15/07/2025 | 21:02
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Με κατηγορούν μια μια περίοδο που δεν ήμουν υπουργός και γιατί ζήτησα παραίτηση υφισταμένου
15/07/2025 | 20:37
Η Σλοβακία μπλόκαρε το 18ο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ στη Ρωσία – «Απορρίπτουμε την ηλίθια πρόταση να διακοπεί το φυσικό αέριο»

15/07/2025 | 15:48
Γεράσιμος Μιχελής: Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο
15/07/2025 | 16:32
Ο Γεράσιμος Μιχελής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το “Πάρα Πέντε” με τον Γιώργο Καπουτζίδη»
15/07/2025 | 15:41
Πέτρος Φιλιππίδης: Η Αφροδίτη Γεωργούση «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά την απόφαση του δικαστηρίου – «Αισθάνομαι δικαιωμένη»
15/07/2025 | 08:14
Συντάξεις: Ποιοι δικαιούνται προσαύξηση στην επικουρική έως 300 ευρώ τον μήνα [πίνακες για όλα τα ταμεία]
15/07/2025 | 16:09
Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσφεύγει στον Άρειο Πάγο – «Ο νομικός αγώνας συνεχίζεται», λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

15/07/2025 | 13:30
Χανιά: Θρασύτατη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο – Ξαναγύρισαν “στον τόπο του εγκλήματος” οι δράστριες
Σχετικά Άρθρα

Ο Γεράσιμος Μιχελής στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη: «Σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το “Πάρα Πέντε” με τον Γιώργο Καπουτζίδη»
