Αθήνα

 

19 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

2
Λάρισα: «Απειλούσε τον γιο μου ότι θα τον σφάξει αν δεν τον βοηθούσε» λέει ο θείος του 21χρονου μητροκτόνου
kremlidou202

LIFESTYLE

Κατέρρευσε η Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: «Θα με πονάει μέχρι να πεθάνω, είναι η αποστολή μου»

«Ήθελα πραγματικά να πηδήξω από τον τέταρτο όροφο και να φύγω έτσι, ένιωσα ακραία ντροπή από την κορυφή μέχρι τα νύχια», παραδέχεται η Έλενα Κρεμλίδου.

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση, η Έλενα μοιράστηκε τις σκέψεις της όταν συναντήθηκε με τη Δάφνη Καραβοκύρη στην εβδομαδιαία σειρά vidcast που παρουσιάζει.

Η νεαρή influencer και πρώην παίκτρια του Survivor δυσκολεύτηκε να εκφράσει τα συναισθήματά της μιλώντας για την υπόθεση του revenge porn. Ειδικότερα, εξήγησε πως «όλα άρχισαν με μια φωτογραφία από ένα ψεύτικο προφίλ, που μου έστειλε μήνυμα ρωτώντας αν την είχα δει. Ήταν μια φωτογραφία που είχα να δω χρόνια, ήμουν 15 τότε και τώρα ήμουν 22. Ήμουν γυμνή στη φωτογραφία και την είχα στείλει σε έναν σύντροφό μου, στην πραγματικότητα σε περισσότερους από έναν, γιατί… ποιος θα έβγαζε πολλές διαφορετικές φωτογραφίες; Βγάζεις τις ίδιες και τις χρησιμοποιείς».

«Δεν είναι ούτε πιο ντροπιαστικό ούτε λιγότερο. Είναι αυτό που είναι και ήμουν νέα. Ξαφνικά, αυτή η φωτογραφία ήρθε από το πουθενά, ενώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε. Επίσης, η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη από οθόνη, δηλαδή δεν ήταν η αρχική φωτογραφία. Κάποιος την είδε, την κατέγραψε και την κράτησε. Μου είπε ότι “αν δεν μου στείλεις μια καινούργια, από αύριο αυτή θα κυκλοφορεί”. Έπαθα σοκ και κόπηκαν τα πόδια μου».

«Βρισκόμουν στην κουζίνα του σπιτιού μου, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Θυμάμαι ακριβώς πού στεκόμουν. Ήθελα πραγματικά να πηδήξω από τον τέταρτο. Ήθελα απλώς να φύγω, ένιωθα ακραία ντροπή».

«Αυτό θα με πονάει μέχρι να πεθάνω. Αλλά είμαι εντάξει, μέσα από τον πόνο μου βοηθάω άλλους. Γι’ αυτό το περνάω αυτό, το ξέρω. Είναι η αποστολή μου. Όλα ωραία, όλα τέλεια, θα κυνηγήσω τα όνειρά μου και θα τα πετύχω, αλλά ο πόνος και η εμπειρία μου μ’ αυτό είναι για να βοηθήσω τις άλλες» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Κρεμλίδου, ενώ η Δάφνη Καραβοκύρη βρέθηκε στο πλευρό της για να της εκφράσει έμπρακτα την κατανόηση και την υποστήριξή της.

 

Ροή Ειδήσεων

screenshot 29

14/05/2025 | 21:38

Γαλλία: Κεραυνός «χτύπησε» ζωολογικό κήπο – Τέσσερα παιδιά ανάμεσα στους 13 τραυματίες

14/05/2025 | 21:28

Άγρια κόντρα στη Βουλή για το πόρισμα Καρώνη: «Η χώρα ταλαιπωρήθηκε από τα άθλια ψέματά σας» – «Αλήτες!»

14/05/2025 | 21:09

Eurovision 2025: Η Κλαυδία απαντά σε σχόλια για την «Αστερομάτα» – «Χαίρομαι πάρα πολύ που αρέσει στον κόσμο το τραγούδι»
screenshot 27

14/05/2025 | 20:54

Σοκάρει ο Άλεξ Σταυρίδης: «Έχω μια τεράστια ουλή στο στήθος, σημάδια στην κοιλιά από τα καλώδια που μου έβαλαν»

14/05/2025 | 20:37

Γρηγόρης Μόργκαν σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Σε αγαπώ με όλο μου το είναι

14/05/2025 | 20:28

Τιμωρός: Ο Μάρκος αποκαλύπτει την ταυτότητά του στην Έλλη
screenshot 23

14/05/2025 | 20:07

Λευκός Οίκος: Συμφωνίες «μαμούθ» τελικού ύψους 1,2 τρισ. υπέγραψαν ΗΠΑ και Κατάρ

14/05/2025 | 19:52

Η στιγμή που οι αστυνομικοί βρίσκουν το μωρό δίπλα στους κάδους σκουπιδιών, στον Άλιμο

14/05/2025 | 19:29

Eurovision 2025: Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόβα της Κλαυδίας πριν τον δεύτερο ημιτελικό – Οι αλλαγές στην εμφάνισή της
moror

14/05/2025 | 19:05

Βρέφος βρέθηκε σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στον Άλιμο

14/05/2025 | 19:01

Λάρισα: Αγοράκι που έκανε ποδήλατο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

14/05/2025 | 18:42

Άγιος Έρωτας: Αυτοί είναι οι δύο νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στη σειρά
2024 07 26t072943z 573134075 rc2u29a79cx4 rtrmadp 3 asean laos

14/05/2025 | 18:34

Ρωσία: Δεν θα συμμετάσχει στις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη ο Λαβρόφ, λέει ρωσική εφημερίδα

14/05/2025 | 18:15

Λάρισα: Ο μητροκτόνος μαχαίρωσε την 52χρονη 23 φορές μετά θάνατον – Μετά το έγκλημα έβγαλε τα σκυλιά βόλτα

14/05/2025 | 18:02

Συγκλονίζει η Λένα Μαντά για τον σύζυγό της: «Έμεινε 55 λεπτά νεκρός στο χειρουργικό τραπέζι»
mixalopoulos135
Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έσπασε τη σιωπή του στο Πρωινό: «Γι’ αυτό δεν βγαίνω στην τηλεόραση»
papanotas845
Δημήτρης Παπανώτας για Γιώργο Χρυσοστόμου: «Να πάει να τα πει στον ψυχολόγο του, γιατί τα λέει δημοσίως;»
screenshot 1
Κώστας Τσουρός για Πάμε Δανάη: «Τους είδαμε να γλεντάνε μέχρι το πρωί, να λέμε εμείς ότι στεναχωρηθήκαμε;»
mamalakis202
Ηλίας Μαμαλάκης: «Από το 2022 μέχρι σήμερα, με έχει πάει σβάρνα και με μαστιγώνει συνέχεια»
stefanidou tatiana
Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν θα πέταγα τίποτα από όσα έκανα, η περιουσία μας είναι και τα λάθη μας»
screenshot 17
Η on air πρόταση Λιάγκα σε Βασάλο και η αναζήτηση lifestyle προσώπου για «Το Πρωινό»