Αθήνα

11 oC

αραιές νεφώσεις

Ο Καζάκος "καταρρίπει" τους... μύθους περί έχθρας Βουγιουκλάκη-Καρέζη! "Η Αλίκη, όταν «έφυγε» η Τζένη, ήταν απαρηγόρητη"

Ο Καζάκος "καταρρίπει" τους... μύθους περί έχθρας Βουγιουκλάκη-Καρέζη! "Η Αλίκη, όταν «έφυγε» η Τζένη, ήταν απαρηγόρητη"

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξη στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στα σχόλια περί «αιώνιας κόντρας ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και της πρώην συζύγου του, Τζένης Καρέζη.

«Ήταν κατασκεύασμα του Τύπου αυτό. Ήταν παιχνίδια των Μέσων που ήθελαν να γεμίσουν σελίδες. Δεν υπήρξε εχθρότητα μεταξύ τους. Αντιθέτως. Ήταν μαζί από τη δραματική σχολή του Εθνικού, είχαν φιλική σχέση, συζητούσαν τα προβλήματά τους, έγιναν πολύ κοντά μάνες, βλεπόμασταν όλοι μαζί. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν για λίγο, αλλά μετά ξαναβρέθηκαν. Συμβαίνουν αυτά. Πάντα όμως η μία νοιαζόταν την άλλη. Η Αλίκη, όταν «έφυγε» η Τζένη, ήταν απαρηγόρητη. Σαν να είχε χάσει την αδελφή της. Της είχε κοστίσει πάρα πολύ» αναφέρει χαρκατηριστικά ο σημαντικός ηθοποιός του θεάτρου.

Ο κ. Καζάκος αποκαλύπτει πως ήταν κοινή επιθυμία των δυο γυναικών να πρωταγωνιστήσουν μαζί κάποτε στο θέατρο ή στον κινηματογράφο: «Ναι, το είχαν συζητήσει πολλές φορές αλλά δεν το αποφάσισαν. Μόνο όταν ήταν να γίνει η «Μαρία Στιούαρτ» ήταν πολύ κοντά στο να συμβεί, αλλά αρρώστησε πολύ η Τζένη…»

Send this to a friend