
LIFESTYLE
Η ανατροπή της ανατροπής στο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη το βράδυ και παρά τα spoilers που έλεγαν ότι θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος, τελικά αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μια παίκτρια που πρότεινε η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία επίσης ήταν υποψήφια αλλά τη γλίτωσε επειδή ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια, βάσει της αξιολόγησης του κοινού.
Μάλιστα, «πάγωσαν» όλοι ακόμη και η ίδια, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος, Ανθή Σαλαγκούδη είναι η αγαπημένη παίκτρια του κοινού. Η Ανθή διασώθηκε από τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Δεν το περίμενα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω στρατηγική, είμαι ο εαυτός μου και ελπίζω αυτό να εκτιμήθηκε από τον κόσμο».
Ο Γιώργος Κοψιδάς έθεσε τρίτη υποψήφια για αποχώρηση την Ασημίνα, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αποχωρεί έχοντας πάθει σοκ από την ανακοίνωση του ονόματός της.
Η Ανθή Σαλαγκούδη έδειξε λυπημένη, με τα πλάνα να την απαθανατίζουν να βάζει τα κλάματα με την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
Μάλιστα, η Ελέτσι δεν χαιρέτησε καν την Σαλαγκούδη και αποχώρησε πολύ γρήγορα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Πηγή: ethnos.gr

Λιγνάδης: «Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες μπροστά σε πάρα πολλά παιδιά – Eίχε ειπωθεί ένα “αστείο” πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον» (vid)»

Ζαφείρης Μελάς: «Μίλησε άσχημα η Ναταλία Γερμανού για το παιδί μου, ας ζητήσει συγνώμη. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι» (vid)
