Αθήνα

26 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

LIFESTYLE

Κέιτ Μπλάνσετ σε δημοσιογράφο: Τι σημασία έχει αν είμαι γκέι;

"Πρέπει να γίνει σαφές ότι πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση"

Για τη φημολογία και τα δεκάδες δημοσιεύματα γύρω από τη σεξουαλικότητά της απάντησε η Κέιτ Μπλάνσετ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo», με αφορμή τη νέα της ταινία «Carol», για την οποία είναι και υποψήφια για Όσκαρ.

Συγκεκριμένα, όταν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας αναφέρθηκε στην δημοσίευση του Variety που αναφερόταν σε σχέσεις της ηθοποιού και με γυναίκες εκείνη απάντησε:

«Ναι ήταν το διαδικτυακό Variety. Το Web είναι ένα μεγάλο εργαλείο, αλλά είναι όπως το πίσω μέρος της πόρτας της τουαλέτας. Κάθε συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε μια φήμη».

[adsense]

Η 47χρονη σταρ αναρωτήθηκε στη συνέχεια: «Τι σημαίνει δηλαδή αν είμαι γκέι; Αυτό είναι το ζήτημα; Η δουλειά του ηθοποιού είναι να κάνει το κοινό να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Είναι, αν θέλετε, μια ανθρωπολογική, κοινωνική και πολιτική δουλειά. Αυτό είναι το μέρος της δουλειάς μου που αγαπώ. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός μου ή οι πολιτικές μου απόψεις δεν πρέπει να ενδιαφέρουν κανέναν».

«Σε περίπου 100 χώρες η ομοφυλοφιλία εξακολουθεί να είναι έγκλημα. Πρέπει να γίνει σαφές ότι πρόκειται για ιδιωτική υπόθεση. Συμβαίνει πολλές φορές να πρέπει να μιλάς για αυτό αν είσαι γκέι, αφήνοντας στην άκρη κάθε άλλη πτυχή της δουλειάς και της προσωπικότητας σου. Το ίδιο ισχύει και για την ταινία και τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία. Ο Haynes πάντα επέμενε ότι είναι απλώς μια ιστορία αγάπης, όπως ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα , αλλά μεταξύ της Ιουλιέτας και της Ιουλιέτας», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)
Φάρμα τελικός: Νικητής ο Κώστας Γκρέκας!
MasterChef – Διονύσης: Έκανα πολλά λάθη – Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα! (vids)
Φάρμα: «Μόλις τσιμπήσεις το έπαθλο να δεις πως θα σε ψάχνει η Κατσογρεσάκη»-«Ποιος χε@@ γι’ αυτήν» (vid)
Φάρμα: Αποκάλυψη Γκρέκα! «Υπήρχε βοήθεια ενώ δεν έπρεπε στον ημιτελικό – Έπαιζα μόνος εναντίον 4» (vid)
Φάρμα: Δάκρυσε ο νικητής Κώστας Γκρέκας – Πήρε 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο των 25.000 ευρώ (vids)