Αθήνα

8 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο Κέβιν Σπέισι εξομολογείται για πρώτη φορά! «Επιλέγω να ζήσω ως ομοφυλόφιλος»

Ύστερα από πολλά χρόνια, κατά τα οποία ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ Κέβιν Σπέισι αρνούταν να απαντήσει στις φήμες σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, την Κυριακή αποκάλυψε πως έχει επιλέξει να ζει τη ζωή του ως ομοφυλόφιλος.

Ο 58χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε τη δήλωσή αυτή με ανάρτησή του στο Twitter, απολογούμενος παράλληλα προς τον επίσης ηθοποιό Άντονι Ραπ, για ένα περιστατικό που είχε συμβεί το 1986, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων και ξεκινούσε την καριέρα του.

Ο σταρ του «House of Cards» περιγράφει πως «τρομοκρατήθηκε» όταν άκουσε την αφήγηση του Ραπ για τη συνάντησή τους, την οποία εξομολογείται πως δεν θυμάται επειδή συνέβη πριν από 30 χρόνια. Προσθέτει πως του χρωστά «ένα ειλικρινές συγγνώμη» για την «εντελώς ακατάλληλη συμπεριφορά μεθυσμένου» που είχε.

Η ιστορία του Ραπ όμως, συνεχίζει, τον ενθάρρυνε να αντιμετωπίσει κι άλλα θέματα στη ζωή του. «Έχω κάνει σχέσεις και με γυναίκες και με άνδρες, έχω αγαπήσει κι έχω βρεθεί με άνδρες σε όλη τη ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζήσω τη ζωή μου ως ομοφυλόφιλος» εξηγεί.

«Θέλω να αντιμετωπίσω το θέμα αυτό ανοιχτά και με ειλικρίνεια κι αυτό αρχίζει με μένα, να εξηγώ τη συμπεριφορά μου» προσθέτει.

Ο Ραπ είχε αφηγηθεί σε συνέντευξή του πως είχε πάει σε πάρτι του Σπέισι, κατά το οποίο ο ηθοποιός τον πήγε στο κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω του, όταν οι άλλοι καλεσμένοι έφυγαν. Εξήγησε πως είχε την αίσθηση πως ο Σπέισι ήταν μεθυσμένος, τον έσπρωξε κι έφυγε.

Send this to a friend