Αθήνα

7 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Κι άλλος τραυματισμός στο DWTS! Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έπαθε θλάση στις πρόβες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να διανύει τη δεύτερη εβδομάδα της συμμετοχής της στο DWTS, ωστόσο η Μάγκυ Χαραλαμπίδου κατάφερε κιόλας να τραυματιστεί! 

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο συμπαίκτης της Κώστας Τσουρός στο Πρωινό, η παίκτρια υποφέρει από μια θλάση στα πλευρά, ωστόσο θα προσπαθήσει να διαγωνιστεί την ερχόμενη Παρασκευή.

«Είχαμε έναν τραυματισμό χθες. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου που μπήκε στο παιχνίδι και θα χορέψει σάλσα αυτή την εβδομάδα, τραυματίστηκε. Έκανε μια κίνηση και έπεσε κάτω και χτύπησε τα πλευρά της. Πονούσε πάρα πολύ. Πήγε στον φυσικοθεραπευτή μας και βρήκε ένα πρήξιμο στα πλευρά. Την έστειλε στο ΚΑΤ, έκανε ακτινογραφία και διαπιστώθηκε ότι έπαθε θλάση στα πλευρά.

Αυτό που μου είπε και η ίδια είναι «σκέψου να μην ήμουν και γυμνασμένη τι θα γινόταν». Θέλει πάρα πολύ να χορέψει την Παρασκευή, δεν θέλει να αποχωρήσει. Της είπαν να προσέχει το πλευρό της, για τις επόμενες 15 μέρες χρειάζεται προστασία και για αυτό θα αλλάξει μάλλον το κομμάτι αυτό της χορογραφίας, θα κάνει κάτι άλλο για να μην επιβαρύνει περισσότερο τα πλευρά της», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Send this to a friend