Αθήνα

11 oC

αραιές νεφώσεις

Κηδεία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Τα παρατράγουδα στην τελετή και τα τηλεοπτικά συνεργεία

Πλήθος καλλιτεχνών, συγγενών και θαυμαστών είπε εχθές στο νεκροταφείο Ζωγράφου τον τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του.

Πλήθος καλλιτεχνών, συγγενών και θαυμαστών είπε εχθές στο νεκροταφείο Ζωγράφου τον τελευταίο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σκορπώντας θλίψη στους οικείους του.

Μέσα στον πόνο και τη βαθιά θλίψη που κυριάρχησαν στο νεκροταφείο, υπήρξαν και μερικά παρατράγουδα που έκαναν το πένθος... κουτσομπολιό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δεν ήταν λίγα τα επεισόδια που προκάλεσαν την οργή της οικογένειάς του, αλλά και την έντονη δυσανασχέτηση του κόσμου που βρέθηκε στο στερνό αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη, τα τραγούδια του οποίου θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Όπως αναφέρει πάντα η εφημερίδα Espresso, κατά τη διάρκεια της τελετής, ο ανιψιός της οικογένειας με περίσσια ευγένεια, ζήτησε από κάμερες και δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας και να αποφύγουν τα πλάνα στα πρόσωπα της συζύγου και της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Όλοι συμφώνησαν. Μόνο η κάμερα του νεοσύστατου One ζούμαρε ξαφνικά πάνω στην οικογένεια και ο ανιψιός του τραγουδιστή έγινε έξω φρενών: «Μου το υποσχεθήκατε και δεν το τηρήσατε. Δε φοράτε παντελόνια» είπε με απόγνωση στο τηλεοπτικό συνεργείο.

Ανάμεσα στο πλήθος στέκονταν και αρκετοί μουσικοσυνθέτες με σκυμμένο κεφάλι, θλιμμένοι. Αυτό όμως δεν απέτρεψε έναν ηλικιωμένο κύριο να πλησιάσει έναν από τους δημιουργούς λέγοντάς του : «Θα ήθελα να περάσει η κόρη μου για μια οντισιόν, θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Έχετε αλλάξει κινητό (!) γι’ αυτό θα σας δώσω το δικό μου να με καλέσετε εσείς».

Σκηνές ροκ, όμως, εκτυλίχθηκαν σε παρέες ηλικιωμένων κυριών, οι οποίες έδωσαν το «παρών» στην κηδεία μόνο και μόνο για να δουν από κοντά διάσημα για να δουν από κοντά διάσημα πρόσωπα του θεάματος και της μουσικής. Λόγο έλειψε μάλιστα να τσαλαπατηθούν γι’ αυτό, δίχως ίχνος ντροπής για το δράμα των ανθρώπων της οικογένειας. «Ποιος ήταν αυτός που πέρασε με το μπλε σακάκι;» ακούστηκε μια τσιριχτή φωνή. «Ησυχάστε, σε κηδεία είμαστε» προσπάθησε να την επαναφέρει ο διπλανός της. «Ναι, αλλά δεν είδα. Ούτε το κινητό μου τράβηξε καθαρή φωτογραφία» επέμεινε εκείνη. Σε άλλη παρέα ακολούθησε η απίστευτη στιχομυθία. Έχει έρθει κανένας γνωστός;, «ναι», «με τη γιατρίνα;», «Ναι, καλέ την είδα. Φορούσε μαύρα», «Α, να ο Νταλάρας. Είναι; Καλέ, εσύ ο ψηλός, μήπως βλέπεις ποιος περνάει τώρα και τραβάνε οι φωτογράφοι;» ακούστηκε από το βάθος μια φωνή.

Send this to a friend