Αθήνα

 

22 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

Χρόνης Εξαρχάκος: Ο αξέχαστος κωμικός που έφυγε νωρίς

LIFESTYLE

«H κυρία Ζούνη γνώριζε τα πάντα» η απάντηση της δικηγόρου της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στην ηθοποιό

Ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος της Πέμης Ζούνη μίλησε στην εκπομπή «Επιτέλους ΣΚ» για τη δικαστική διαμάχη της ηθοποιού με την πρώην συνεργάτιδα και φίλη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου.  

Ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος της Πέμης Ζούνη μίλησε στην εκπομπή «Επιτέλους ΣΚ» για τη δικαστική διαμάχη της ηθοποιού με την πρώην συνεργάτιδα και φίλη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου.  

«Η Πέμη όταν εξιστόρησε αυτά τα πράγματα, την ειλικρίνεια στο πρόσωπο της ο συνήγορος που αντιμετωπίζει τέτοιες υποθέσεις τη διαπιστώνει αρκετά γρήγορα και αρκετά εύκολα. Μετά την εξιστόρηση όταν μας έφερε βουνό αποδείξεων για όσα μας είπε, σχηματίστηκε μια δικογραφία η οποία αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Είναι πραγματικά πρωτοφανές αυτό που της συνέβη. Βεβαίως χρησιμοποιήθηκαν και ηλεκτρονικά μέσα και επιστολές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από κατασκευασμένα emails και λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, δεν θα πω από ποιον, αλλά βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και θα κριθεί. Θεωρώ ότι κ. Ζούνη έχει μια προσωπικότητα που μπορεί να σηκώσει το βάρος της απόδειξης και βεβαίως να προβάλει τον ισχυρισμό της ευπρόσωπα στη δικαιοσύνη.

Όταν βλέπω κάποιον που δίνει στοιχεία από τη δικογραφία στη δημόσια θέα και έκθεση, θεωρώ ότι αυτό προδίδει μόνο ανασφάλεια. Γιατί καλεί κάποιον να κρίνει ως αντικειμενικός κριτής, ενώ παρακάμπτει αυτόν που είναι ο φυσικός κριτής, που είναι ο δικαστής. Η ειλικρίνεια της Πέμης Ζούνη δεν θα επέτρεπε ποτέ να επινοήσει μια μηνυτήρια αναφορά με τον όγκο που έχει αυτή που υπέβαλε. Δεν θα τολμούσε ποτέ να απασχολήσει τη δικαιοσύνη αν δεν υπήρχε η βασιμότητα και η αλήθεια στον ισχυρισμό της. Σας το λέω ευθέως ότι είναι μια πρωτόγνωρη ιστορία, ένα πρωτόγνωρο βίωμα του οποίου διήλθε ο ψυχισμός της Πέμης Ζούνη. Και τα γεγονότα τα οποία εξιστορούνται στη μηνυτήρια αναφορά, πραγματικά φοβίζουν και τον πιο έμπειρο αναγνώστη, για το πως μπορεί κανείς να υποστεί την παραπλάνηση και να γίνει θύμα μιας απομόνωσης με διάφορους τρόπους.

Βάλτε στο συνολικό συλλογισμό σας ότι η Πέμη Ζούνη υπηρετεί την τέχνη ως μέρος της ζωής της. Κι αν της πεις ότι έρχεται ο τάδε καλλιτέχνης, ο οποίος είναι διεθνούς φήμης και ο οποίος θέλει να σε συναντήσει και να η επιστολή του, αντιλαμβάνεσαι ότι θα αντιδράσει η ίδια με πολύ διαφορετικό τρόπο, από ότι κάποιος που δεν θα έχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, την ίδια αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό. Αυτό που ήθελε η Πέμη πάντοτε είναι να υπηρετεί τον πολιτισμό, την τέχνη, την ελληνική κουλτούρα, την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, όπως έχει πράξει τις τελευταίες δεκαετίες.

Αντιλαμβάνεστε ότι για να μπορέσει να σχηματίσει η συνείδηση ενός ανθρώπου την πεπλανημένη αντίληψη ότι κάποια πράγματα λειτουργούν όπως του τα έχεις παρουσιάσει, χρειάζεσαι τη συνεργασία μιας ομάδας περισσοτέρων ανθρώπων. Δεν μπορείς μόνος σου να ελέγξεις αυτή την πεπλανημένη εικόνα. Χρησιμοποιήθηκαν πρόσωπα, χρησιμοποιήθηκαν ψεύτικες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια σειρά από άλλα γεγονότα τα οποία την οδήγησαν να πιστέψει, αυτό που τελικώς πίστεψε, το οποίο όμως αντικειμενικά ήταν κυριολεκτικώς μια απομόνωση». 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=hkWh1hHYKfs

Η απάντηση της Μπέσσυς Γιαννοπούλου, μέσω της δικηγόρου της, Τιτίκα Μουράτογλου:

«Έκανα αυτή την παρέμβαση και θέλω να μιλήσω. Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ στον κύριο Σοφό, στον συνάδελφο μου, ούτε απαντάω στον συνάδελφο μου, ούτε θέλω να αναπτύξω επιχειρηματολογία που έχω στα δικόγραφα μου. Ο στόχος μου είναι αλλού. Είμαι υπέρ της σωστής ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας. Επειδή η εντολέας μου η κυρία Γιαννοπούλου διακρίνει μια μεροληψία και από τη χθεσινή εκπομπή σας ακόμα και εκφράζει αυτό το παράπονο. Εγώ σας ξέρω είστε μια πολύ σοβαρή δημοσιογράφος, έχετε μια ιστορία την οποία σέβομαι και εκτιμώ και θεωρώ ότι ό,τι λέτε το ελέγχετε. Χθες είπατε ότι η κυρία Γιαννοπούλου ήταν η παραγωγός της κυρίας Ζούνη. Δεν ήταν η παραγωγός, η κυρία Γιαννοπούλου έκανε εκτέλεση παραγωγής, την παραγωγή την είχε η ίδια η εταιρεία της κυρίας Ζούνη. Άρα ήξερε πάρα πολύ καλά τα πάντα. Δεν μπορεί να λέει ότι έχει παραπλανηθεί.

Θέμα δεύτερον: Είδα τις δηλώσεις του κυρίου Σοφού προς το τέλος, είδα λεζάντα που έλεγε ότι τα emails είναι πλαστά και κάποια εταιρεία έχει ελέγξει τα emails. Πέραν του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάρα πολλά θέματα, υπάρχουν στοιχεία που έχουμε προσκομίσει στον εισαγγελέα που αποδεικνύουν ξεκάθαρα τη γνησιότητα των emails. Το να μπαίνουν λεζάντες ότι τα emails είναι πλαστά, είναι κάτι που μπορεί να παραπλανήσει. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι θα προτιμούσα, θα ήθελα και ζητώ αλήθεια, αντικειμενικότητα και πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, διότι η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη και αφήνουμε τη δικαιοσύνη να βγάλει άκρη.»

https://www.youtube.com/watch?v=rhr6oe05cuk

Ροή Ειδήσεων

28/09/2023 | 21:23

Δημοσκόπηση Pulse: Ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ με οριακή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη- Στο 10,5% το ΠΑΣΟΚ

28/09/2023 | 21:09

Ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία έχουν 3.984.904 φορολογούμενοι – Απλήρωτοι φόροι 3,2 δισ. ευρώ στο 7μηνο

28/09/2023 | 20:49

Μιχαηλίδου για Κασσελάκη: Με έσπρωχναν οι άνθρωποί του για να μην φανώ στην κάμερα
kasselakis

28/09/2023 | 20:38

Κασσελάκης: «Καλύτερα ο Μητσοτάκης να ασχολείται με τον εκσυγχρονισμό του κράτους και όχι με εμένα»

28/09/2023 | 20:25

Επαφές και περιοδείες Σγουρού σε Σαλαμίνα και Ανατολική Αττική: «Η ακρίβεια πριονίζει το εισόδημα των νοικοκυριών»

28/09/2023 | 20:13

Άγιος Στέφανος: 19χρονη κατήγγειλε οδηγό ταξί για βιασμό
gsee 0803

28/09/2023 | 20:08

Κείμενο θέσεων και προτάσεων της ΓΣΕΕ επί του Εργασιακού Νομοσχεδίου

28/09/2023 | 19:57

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο – Το ΙΧ του καρφώθηκε σε τσιμεντένιο τοίχο!

28/09/2023 | 19:50

ΓΣΕΕ για τριετίες: Ξεπάγωμα των μισθολογικών παροχών χωρίς όρους και προϋποθέσεις
kalpi ekloges

28/09/2023 | 19:38

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 32,3% η ΝΔ, στο 15,3% ο ΣΥΡΙΖΑ και στο 11,8% ΠΑΣΟΚ- Χειρότερη η εικόνα μετά την εκλογή Κασσελάκη λέει το 40%

28/09/2023 | 19:36

Ο σύγχρονος Sigmund Freud ήρθε στην Αθήνα και οι Adstronomers ήταν εκεί

28/09/2023 | 19:30

Παρουσίαση των Υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων στο Βόρειο Τομέα Αθηνών
axtsioglou efi 060823

28/09/2023 | 19:16

Η πρώτη ανάρτηση της Αχτσιόγλου μετά την ήττα – Τι έγραψε

28/09/2023 | 19:00

Νίκος Κοτζιάς: Άνοιγμα του «Πράττω» σε ΣΥΡΙΖΑ και… ΠΑΣΟΚ- Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

28/09/2023 | 18:46

Πτολεμαΐδα: Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε 5χρονο
screenshot 4
«Καρφιά» από την Αφροδίτη Γραμμέλη: «Θυμάμαι ένα πιάνο με ένα τσουρέκι στο στούντιο της ΕΡΤ, την κυρία Κοντογεώργη πιο πέρα»
screenshot 3
Στέλιος Ρόκκος για Στέφανο Κασσελάκη: «Ένα άρλεκιν που θέλουν να μας κάνουν να ξεχαστούμε, θα ήθελα να μιλήσω για το πρόβλημα στην Θεσσαλία»
Νικολέττα Καρρά: Μέσα μου αισθάνομαι άνδρας
screenshot 14
Κατερίνα Καινούργιου: Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι συνέβη
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά: «Άνθρωπος είναι, το πολεμάει» λέει ο αδελφός του
screenshot 5
Σούπερ Κική: «Κόλαφος» για Ζήνα Κουτσελίνη και Γιώργο Λιάγκα – «Έρχεται με ένα ύφος», «Βγάζω τα τριπλά από σένα»