Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Χοντρή κόντρα» Δημ. Θεοδωρίδη με τη μητέρα του Ελ. Κόκκαλη για τη… Δούκισσα!

«Χοντρή κόντρα» Δημ. Θεοδωρίδη με τη μητέρα του Ελ. Κόκκαλη για τη… Δούκισσα!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao» η Ελένη Κόκκαλη, μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, «καρπός» του έρωτά της με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και τωρινό αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη διαφωνεί με τον διαφαινόμενο γάμο του γιού της με τη Δούκισσα Νομικού.

Ως γνωστόν ο νεαρός επιχειρηματίας διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με την «κούκλα» Δούκισσα Νομικού.

Οι δύο τους μάλιστα εμφανίζονται να έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Στην απόφασή τους αυτή ωστόσο φέρεται να είναι κάθετα αντίθετη η μητέρα του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Ελένη Κόκκαλη σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», τόσο γιατί θεωρεί ότι πρόκειται για μία πολύ βιαστική κίνηση, όσο και για τον τρόπο τέλεσης του μυστηρίου.

Το ζευγάρι εξάλλου δεν θέλει ο γάμος τους να αποτελέσει κοσμικό event, αλλά να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρχικά στο Δημαρχείο της Μυκόνου κι αργότερα σε κάποιο ξωκλήσι του νησιού, αλλά η κ.Κόκκαλη δεν θέλει να κρατήσει το μυστήριο μακριά από τον κύκλο της.

Μόλις μάλιστα ενημέρωσε για την απόφασή του τη μητέρα του ο Θεοδωρίδης, εκείνη φέρεται να αντέδρασε πολύ έντονα: «Αποκλείεται! Δεν θα το επιτρέψω», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα της όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Send this to a friend