Αθήνα

8 oC

σποραδικές νεφώσεις

Κοσιώνη: «Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε όλα... Χαρές, λύπες, αγωνίες...»

Λίγο πριν φύγει διακοπές η Σία Κοσιώνη με ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να κάνει έναν απολογισμό για την τηλεοπτική χρονιά που έφτασε στο τέλος της.

Λίγο πριν φύγει διακοπές η Σία Κοσιώνη με ανάρτησή της στο Instagram, θέλησε να κάνει έναν απολογισμό για την τηλεοπτική χρονιά που έφτασε στο τέλος της.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Σία Κοσιώνη:

«Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε όλα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Είναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό από μία από τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών! #vacationtime #vacation #summer #summerbreak #seeyousoon».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν κι αυτή μια σεζόν που τα είχε ολα. Χαρές, λύπες, αγωνίες, αδρεναλίνη, κούραση. Ειναι όμως όλα αυτά μαζί που κάνουν αυτή τη δουλειά συναρπαστική. Τα παίρνω όλα μαζί στο καλοκαίρι μου, να τους βάλω τα απαραίτητα φίλτρα και σύντομα με το καλό θα είμαστε και πάλι μαζί για την 14η σεζόν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Όπως με ξέρατε τις προηγούμενες 13. Με λίγα ή πολλά, κοντά ή μακριά, να περνάτε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε και σας αγαπούν. ΥΓ: Η φωτό απο μια απο τις εξαντλητικές πρόβες των εκλογών! #vacationtime #vacation #summer #summerbreak #seeyousoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Υπενθυμίζεται πως η Σία Κοσιώνη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ τον περασμένο Μάιο.

Το δελτίο τύπου του σταθμού ανέφερε:

Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της.

Send this to a friend