• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 22:23

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Κώστας Ευριπιώτης μιλά για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα της υγείας του: Δεν είναι τελικά, όλα τόσο ωφέλιμα στη ζωή μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Ευριπιώτης πέρασε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο μάλιστα είχε ως συνέπεια να υποβληθεί σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του.

Τώρα, όμως, όλα πήγαν καλά και ο ηθοποιόςμιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live και την δημοσιογράφο, Πόπη Παπαδοπούλου, εξήγησε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

“Για μένα σημασία έχει από το πως είμαι από κει και μετά, από το νοσοκομείο και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για μένα και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό είναι ο χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης για να ξαναπάρεις… πώς να σου πω είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις delete, έτσι λέγεται και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις βάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ τις πιο ωφέλιμες γιατί όλα τα πράγματα στην ζωή μας, δεν είναι τελικά τόσο ωφέλιμα, νομίζουμε ότι είναι γιατί τα θέλουμε όλα”.

Δες όλα όσα είπε στην Tatiana Live στο παρακάτω βίντεο:

Send this to a friend