Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αποκαλυπτικός Κώστας Χαρδαβέλλας: Στη ζωή μου ήμουν πολύ ζωηρός με τις γυναίκες... (BINTEO)

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σε μία συνέντευξη που δεν μας έχει συνηθίσει. 

«Δεν είμαι ο κλασικός μπαμπάς που επιβάλλει κανόνες. Δεν έχω μαλώσει ποτέ το γιο μου. Τους κανόνες που πρέπει να δημιουργηθούν το έχει κάνει η Μαρία και το έχει κάνει πολύ καλά», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ο γιος του συμπλήρωσε: «Η δυναμική που υπάρχει κάποια είναι ότι ακόμα και αν ήθελε να μου επιβάλει κάτι, το έκανε πάντα μέσα από τη μητέρα μου. Γιατί αυτοί ήταν οι δύο ρόλοι. Ποτέ δεν θυμάμαι να έχουμε τσακωθεί. Όταν με γνωρίζει κάποιος, πάντα το έχω σαν βάρος λίγο, ότι πρέπει να προσέχω γιατί ότι κάνω μπορεί να περάσει στον πατέρα μου. Για μένα ήταν πάντα ο πατέρας μου. Δεν νομίζω ότι έχω καμία συναίσθηση του ότι βγαίνει στην τηλεόραση και μπορεί να τον αναγνωρίσει κάποιος» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πότε τον ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα: «Είμαι πάρα πολύ εκδηλωτικός και νευριάζω με μερικά πράγματα. Ας πούμε όταν στον δρόμο προσπερνάω ένα αυτοκίνητο, με ενοχλήσει όταν σταματήσω στο φανάρι για να τον βρίσω και να του πω “Βρε ηλίθιος είσαι;” και μου απαντάει “Κύριε Χαρδαβέλα, εσείς είστε;”, ε εκεί με πέθανες…»

«Με τις γυναίκες έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τις αγαπώ τις γυναίκες. Στην ζωή μου ήμουν πάρα πολύ ζωηρός στον τομέα αυτό και είναι γνωστό. Δεν το κρύβω», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας σε σχετική ερώτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τέλος, ο κ. Χαρδαβέλλας αποκάλυψε πως βρίσκει την ιδανική... νύφη: «Οι άντρες της παλαιάς κοπής λένε, ότι μια γυναίκα την θέλουνε καλή μάνα, καλή νοικοκυρά και καλή στο κρεβάτι».

Send this to a friend