• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 15:17

Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Κράξιμο στη Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό: "Μας έδειξε πόσο καλή ηθοποιός είναι"

H Mαρία Κορινθίου λύγισε μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες».

Οι πανελίστες της εκπομπής "Το πρωινό" δε άφησαν ασχολίαστη την αντίδραση της Κορινθίου, με τον Άρη Καβατζίκη να λέει: "«Αν έβλεπε κανείς εικόνες χωρίς ήχο, μπορεί να έλεγε ότι κάποιον κλαίνε. Μπορεί να θύμιζε και μνημόσυνο. Μια μαυροφορεμένη γυναίκα, κρατώντας μαντίλια, θρήνησε. Χθες, μάλλον έμαθε ότι πέθανε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Μάλλον της το είπαν χθες».

Τον λόγο πήρε η Σοφία Τουντούρη, η οποία αναρωτήθηκε: «Τι άλλο θα σκεφτεί να κάνει η Μαρία Κορινθίου για να προκαλέσει να τη σχολιάζουν, να είναι στην επικαιρότητα. Μη λέτε για κλάμα, κλαίει χωρίς δάκρυ».

Ο Κώστας Τσουρός, σχολίασε ειρωνικά: «Αυτό που ήθελε να καταφέρει η Μαρία Κορινθίου χθες, το κατάφερε. Μας έδειξε πόσο καλή ηθοποιός είναι»!

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είπε: «Δεν γίνεται να απασχολείς τον κόσμο με ένα γυμνό εξώφυλλο -αν έγινε ρετούς ή όχι- και να θέλεις να σε βλέπουν ως σοβαρή ηθοποιό. Τώρα πάλι απασχολεί γι’ αυτό τον λόγο».

Send this to a friend