• Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου
  • 14:22

Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

«Μπορεί να έχω κάνει λάθη και να έχασα τον έλεγχο»: Τι εξομολογήθηκε ο Μπουρδούμης μετά το χωρισμό του (vid)

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day όπου ρωτήθηκε σχετικά με το πως έχει διαχειριστεί τη δημοσιότητα της προσωπικής του ζωής.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής: «Προσπαθώ να ζω τη ζωή μου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να έχω κάνει και τα λάθη μου, σαφώς, σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθώ, όμως, να ζω τη ζωή μου. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Μπορεί σε όλο αυτό το κομμάτι να έχασα και τον έλεγχο, αλλά αυτό συμβαίνει. Θεωρώ, αν μη τι άλλο, ότι σε αυτό το κομμάτι ήμουν ειλικρινής. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να εξηγείς περισσότερο και καμιά φορά γελάω όταν βλέπω «Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο» κλπ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο. Ένα γεγονός είναι ένα γεγονός. Όταν αρχίζεις κι εσύ να το σχολιάζεις, μπαίνεις σε μια διαδικασία που είναι φυσικό να το αναπαράγεις κι εσύ. Προτιμώ σε αυτό το κομμάτι να μην πω κάτι περισσότερο».

Στην ερώτηση για το αν παραμένει υπέρμαχος του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «Θα το δείξει η ίδια η ζωή. Είναι πράγματα που έχουν ανατροπές και δεν ξέρεις εν τέλει τι θα συμβεί στη ζωή σου».

Send this to a friend