Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Νίκος Παπανδρέου: «Όταν ο Ανδρέας τηλεφώνησε στον Μάο για να σωθεί ο Βαλυράκης»

LIFESTYLE

Λεφάκης: Είχα προβλέψει για τον κορονοϊό από το 1998 – Μέσα στο 2021 θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αλλαγές

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το The 2night Show, στον ΑΝΤ1, στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για τις προβλέψεις του για το μέλλον αλλά και, όπως υποστηρίζει, τα όσα έχουν επιβεβαιωθεί από προβλέψεις που είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν.

Όπως δήλωσε ο κύριος Λεφάκης, τα γεγονότα του έτους που πέρασε, το 2020, με την πανδημία του κορονοϊού, τα είχε προβλέψει από το 1998 και ως επιβεβαίωση ανέφερε το βιβλίο που είχε γράψει τότε, στο οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά είχε αναφερθεί σε κάποιες «καμπές», όπως, για παράδειγμα, το 2010 και το 2020.

«Ελπίζω, μετά από όσα έχουν γίνει, ο εκδοτικός οίκος να αποφασίσει να επανεκδώσει το βιβλίο», δήλωσε ο κύριος Λεφάκης, αναφερόμενος στο βιβλίο που είχε γράψει πριν από 22 χρόνια, όταν και όπως είπε αναφερόταν στα όσα βιώσαμε τον περασμένο χρόνο.

Σύμφωνα με τον δημοφιλή αστρολόγο, η ανθρωπότητα θα αρχίσει να εξέρχεται από τις άσχημες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει από το 2022 ενώ από το 2024 θα αρχίσει να απολαμβάνει τους καρπούς των αλλαγών που θα έχουν επιταχυνθεί από τα όσα συμβαίνουν σήμερα.

«Θα δούμε μεγάλη προσφορά από την ψηφιακή τεχνολογία και τη ρομποτική», δήλωσε ο Κώστας Λεφάκης, τομείς οι οποίοι τώρα είναι τομείς που βοηθούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως είπε ο κ. Λεφάκης, χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως η πρόσφατη σύνοδος του Δία και του Κρόνου, του αστρονομικού φαινομένου που πραγματοποιήθηκε πριν από ορισμένες εβδομάδες, είχε ξανασυμβεί το 1960.

Ύστερα, έκανε τους παραλληλισμούς με τις δύο εποχές του τότε και του τώρα.

Όσον αφορά το νέο έτος, το 2021, ο Κώστας Λεφάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η Ευρώπη θα είναι ο μεγάλος ασθενής», ενώ προέβλεψε πως θα υπάρξουν αλλαγές σε ηγεσίες, με διενέργεια εκλογών.

Στη συνέχεια, επανέλαβε πως θετικά πράγματα για την ανθρωπότητα θα πρέπει να περιμένουμε από το 2024.

Πηγή: Sputniknews.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Είμαι έτοιμος να αποχαιρετήσω τον μάταιο τούτο κόσμο
Γιώργος Λιάγκας: Η επιστροφή στο Πρωινό – Τα χαμόγελα και η αμηχανία της Φαίης
Γιώργος Λιανός: Περιμένει το τέταρτο παιδί του, έγκυος η σύντροφός του – Γιατί επιστρέφει στην Ελλάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής εξουδετερώνει και το τε­λευταίο «όπλο» του Τάκη – Μόνος εναντίον όλων για χάρη της Δρόσως
Σάκης Τανιμανίδης: «Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά – Δεν θυμάμαι καν πόσες προσπάθειες»
Φίλιππος Γλίξμπουρκ: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του με τη χρυσή κληρονόμο στο Σεν Μόριτζ