Αθήνα

 

32 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

menidiatis
Ξεσπά ο Χρήστος Μενιδιάτης για τη Γλυκερία: «Με ποια λογική μπερδεύουμε τη μουσική με την πολιτική;»
screenshot 31

LIFESTYLE

Λένα Μαντά: «Υπήρξα φρικτή μητέρα, καταπίεσα πολύ τα παιδιά μου»

Τη Λένα Μαντά φιλοξένησαν Θανάσης Αναγνωστόπουλος και Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο «Στούντιο 4» της Τετάρτης (14/5), με τη γνωστή συγγραφέα να μιλά μεταξύ άλλων για τα λάθη που έκανε ως μητέρα στην ανατροφή των παιδιών της και την καταπίεση που εκείνα βίωσαν από την ίδια.

«Το βιβλίο “Κόκκινη γραμμή” το έχω αφιερώσει στην κόρη μου. Η σχέση της Μαρίλιας με τη μητέρα της είναι δυσλειτουργική και φταίει η μητέρα της γι’ αυτό. Και επειδή κάποτε έφταιξα πολύ κι εγώ στη σχέση με την κόρη μου, της το αφιέρωσα. Και μάλιστα, όταν το είδε, είπε, “έλα ρε μαμά, αλήθεια;”. Ήταν για να θυμόμαστε ότι τα αφήσαμε πίσω μας όλα αυτά, τότε που τρώγαμε η μια τη σάρκα της άλλης. Ήταν μια φάση κι αυτή που έπρεπε να περάσει», περιγράφει η Λένα Μαντά.

«Αν ο γονιός δεν πάει εγκαίρως σε ψυχολόγο, θα στείλει το παιδί του. Εμένα η μαμά μου που έπρεπε να πάει δεν πήγε και πήγα εγώ. Εγώ, που άργησα να πάω, έστειλα και την κόρη μου. Και μέσα από αυτούς τους δρόμους μπορέσαμε να συνεννοηθούμε και να μιλάμε», εξομολογείται χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Υπήρξα φρικτή μητέρα. Ήμουν πολύ καταπιεστική μητέρα. Ας είναι καλά η κόρη μου, που όταν της είπα ότι έχει πρόβλημα με τη διαχείριση θυμού και πρέπει να πάει να το δει, μου είπε “σε ψυχολόγο να πας εσύ”. Τότε είπα ότι έχει δίκιο. Πήγα σε ψυχολόγο και μετά από έναν χρόνο που οι διαφορές ήταν τεράστιες, πήγε και η κόρη μου. Πλέον είναι πολύ όμορφη η σχέση μας», παραδέχεται κλείνοντας το θέμα η Λένα Μαντά.


Ροή Ειδήσεων

syllipsi e1745062460615

23/06/2025 | 17:02

Έγκλημα στη Λαμία: Συνελήφθη ο 42χρονος για τη δολοφονία του 59χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας

23/06/2025 | 17:02

Πετρελαιοφόρα εκτρέπονται από τα Στενά του Ορμούζ – Τι ζητά το Ιράν από τον Πούτιν και τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ

23/06/2025 | 17:00

Κ. Πιερρακάκης: Οι τράπεζες πρέπει να ανταποκριθούν και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων
zozefin

23/06/2025 | 16:50

Ζόζεφιν: «Έχω σκεφτεί να κάνω οικογένεια, δε γίνεται να κάνω σχέδια μόνη μου»

23/06/2025 | 16:40

Δράμα: Σύλληψη μέλους εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στις τηλεφωνικές απάτες

23/06/2025 | 16:40

Ιράν: Οι ΗΠΑ «πρόδωσαν» τη διπλωματία, αναμένουμε η Ρωσία να διαδραματίσει ενεργό ρόλο, λέει η Τεχεράνη
ap767693401450 scaled 1

23/06/2025 | 16:20

«Highlander»: Οι Ράσελ Κρόου και Χένρι Καβίλ, συμπρωταγωνιστές στο ριμέικ

23/06/2025 | 16:10

Γιώργος Λιάγκας για Κώστα Τσουρό: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καναλιού να κόψει την εκπομπή»

23/06/2025 | 16:00

Λάρισα: Στις 7 Ιουλίου η δίκη στο Αυτόφωρο του καθηγητή Καρδιοχειρουργικής για το “φακελάκι”
koklas236

23/06/2025 | 15:40

Κώστας Κόκλας για Καίτη Κωνσταντίνου: «Ήταν άτυχη, δεν τα κατάφερε» – «Όσο περνάει ο καιρός, είναι χειρότερα»

23/06/2025 | 15:30

ΥΠΑ: Άνοδος 6,4% στην επιβατική κίνηση και 5,2% στις κινήσεις αεροσκαφών την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2025

23/06/2025 | 15:20

Π. Μαρινάκης: Εμπλοκή δεν θα υπάρξει – Η Ελλάδα ως ισχυρή ναυτική δύναμη οφείλει να μεριμνά για τα ελληνόκτητα πλοία
panepistimiako nosokomeio larisas

23/06/2025 | 15:10

“Μεμονωμένο περιστατικό, θα είμαστε απολύτως αυστηροί” – Μήνυμα του Τμήματος Ιατρικής Λάρισας για τη σύλληψη καρδιοχειρουργού για φακελάκι

23/06/2025 | 15:01

Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή για την πρώτη απόπειρα βιασμού «λόγω πλείστων αμφιβολιών πρότεινε ο εισαγγελέας

23/06/2025 | 15:00

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Βόλτα στα Ματογιάννια με αποκαλυπτική εμφάνιση
menidiatis
Ξεσπά ο Χρήστος Μενιδιάτης για τη Γλυκερία: «Με ποια λογική μπερδεύουμε τη μουσική με την πολιτική;»
papaxaralampous3101
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω κάνει ελάχιστα πράγματα, βρίσκομαι σε αναμονή των εξελίξεων»
lioliou 1
Κατερίνα Λιόλιου: «Αν θέλω να βγω έξω με τον άνθρωπό μου, να του δώσω μια αγκαλιά κι ένα φιλί, πλέον δεν θα το σκεφτώ»
kordonis
Ο Γιάννης Κορδώνης ξεκαθαρίζει για το τηλεοπτικό του μέλλον με τη Ναταλία Γερμανού
olgapolitou
Όλγα Πολίτου: «Πολλές φορές έχω νιώσει την παρουσία του Θεού στη ζωή μου»
protopsalti 1
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Έχω συνεργαστεί με πολύ δύσκολα και ιδιότροπα άτομα, που μόνο η μουσική μας δένει και τίποτα άλλο»