Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Λιάγκας κατά Λιανού για την «πλακίτσα» στις εκπομπές τους: «Με ποια λογική εμείς λέμε κάτι με κακία και κάποιοι άλλοι με χιούμορ;»

Στον αέρα απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας σε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για την παρεξήγηση που είχε μεταξύ τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά.

Στον αέρα απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας σε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για την παρεξήγηση που είχε μεταξύ τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους στο «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιανός είπε ότι έχει επιθυμήσει τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε όσα είχε πει ο παρουσιαστής του X-Factor για το χιούμορ του σε άλλες δηλώσεις του.

«Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα, το δικό του στυλ παρουσίασης και το δικό του εκτόπισμα. Στον Γιώργο Λιάγκα αφιερώνω το τραγούδι “Σ’ έχω επιθυμήσει”. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο για να βρίσκομαι στα μέσα και ειλικρινά όλο αυτό το θέμα ξεκίνησε από ένα προσωπικό μήνυμα που έστειλα στον Γιώργο.

Ξέρω πώς λειτουργεί ο Γιώργος, ξέρω ότι στον αέρα της εκπομπής δεν του είναι κάτι να πει ότι “ξέρεις, έχει συμβεί αυτό”. Από εκεί και πέρα κάπως έπρεπε κι εγώ να αντιδράσω σε όλο αυτόν τον σχολιασμό και να το κάνω με τον δικό μου χιουμοριστικό τρόπο. Εγώ ούτε κρατάω κακίες, ούτε μ’ αρέσει να διαιωνίζω κάτι.

Είχα κάνει ένα γύρισμα που αναφερόμουν στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά έπαιξε ετεροχρονισμένα. Θα πήγαινα για καφέ με τον Γιώργο, δεν έχω τίποτα μαζί του, έχουμε κάνει και παρέα. Για τα “άπλυτα” του Δημήτρη Παπανώτα ήταν χιούμορ που κάναμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», είπε ο Γιώργος Λιανός.

«Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει ο Γιώργος. Όταν είχαμε συνεργαστεί, είχε βγει μετά και είχε πει ότι δεν πέρασε καλά. Όταν κάναμε το Πρωινό με τη Φαίη, ήταν μια χρονιά στην ομάδα της εκπομπής ο Γιώργος. Ο Γιώργος, που είναι καλό παιδί και καλός παρουσιαστής, μην διεκδικούμε ότι κάποιοι έχουμε χιούμορ και κάποιοι δεν έχουμε.

Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι “όταν εγώ λέω κάποια κακιούλα το λέμε εν είδη χιούμορ…” και όταν εμείς κάναμε μια πλακίτσα ανάλογη εδώ, ότι εμείς είχαμε κακία. Δηλαδή, με ποια λογική εμείς λέμε κάτι με κακία και κάποιοι άλλοι το λένε με χιούμορ;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Send this to a friend