Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

«Λιώνει»η Τόνια Σωτηροπούλου για τον Μαραβέγια: Μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του- Είναι ένα φανταστικό πλάσμα

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Συγκεκριμένα, όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε για το αν ο Κωστής Μαραβέγιας έχει κάποιο ψεγάδι σαν άνθρωπος κάποιος που δεν τον γνωρίζει δεν μπορεί να το αντιληφθεί, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε:

«Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του, τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και μέσα από όλο αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται. Είναι ένας πάρα πολύ θετικός άνθρωπος και είναι πολύ μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του, είτε είναι φίλος, είτε είναι σύντροφος, είτε είναι ο μπαμπάς του, η μαμά του, είναι ένα φανταστικό πλάσμα. Είναι πολύ σπάνιος. Και δεν το λέω επειδή είναι σύντροφος μου. Είναι πάντα όλα χαρά και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε και όλα εντάξει. Είναι πολύ αισιόδοξος, είναι ένα σπουδαίο ταλέντο».

Όπως είπε στην συνέχεια η ηθοποιός: «Όταν τον πρωτοείδα δεν το ήξερα ότι θα είμαστε μαζί, αλλά στην πορεία, την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, το οποίο ήταν σε φιλικό επίπεδο, κάτι άλλαξε», απάντησε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Send this to a friend