Αθήνα

9 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Μαίρη Χρονοπούλου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό

Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της βιώνει η Μαίρη Χρονοπούλου το τελευταίο διάστημα.

Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της βιώνει η Μαίρη Χρονοπούλου το τελευταίο διάστημα.

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα της, ενώ έφυγε από κοντά της και η Γεωργιανή βοηθός της που ήταν στο πλευρό της από το 2001.

Όπως αναφέρει ο Αλκίνοος Μπουνιάς στην Espresso, πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της και μάλλον οριστικά αυτή τη φορά -το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στην ηθοποιό ύστερα από ενάμιση χρόνο.

«Μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού, η Μαίρη Χρονοπούλου δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά εξαφανίστηκε… για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει», αναφέρει πηγή.

Οι δύο γυναίκες επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype και ίσως στο μέλλον να ξανασυναντηθούν στην Ελλάδα, ίσως σε ενδεχόμενες διακοπές της Λαμάρα στη χώρα μας.

Send this to a friend