
LIFESTYLE
H Μαρία Ιωαννίδου, βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.
H γνωστή χορεύτρια μίλησε για την οικονομική περιπέτεια που βίωσε από στενή της συνεργάτιδα αλλά και τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού.
Όπως αποκάλυψε «η πρώτη μου μελαγχολία ήταν όταν έχασα όλη την περιουσία μου. Εννοούμε τα πάντα. Πούλησα διαμερίσματα, πίνακες, τα πάντα. Αυτό έγινε από έναν άνθρωπο που μπήκε στη ζωή μου, δήθεν φίλη, η οποία ήταν φονιάς. Δηλαδή ένα πολύ επικίνδυνο άτομο που την εμπιστεύθηκα. Κοιμόταν στο σπίτι μου, κάναμε κολλητή παρέα, είχαμε τη σχολή κάτω στη Γλυφάδα και της την χάρισα σχεδόν για να προχωρήσει. Ξαφνικά, όμως, θέλησε να γίνει… Ιωαννίδου. Κάτι ψυχωτικό, κάτι τρελό, δεν υπάρχει».
«Ήθελε να μπει στο σώμα μου και να γίνει Μαρία Ιωαννίδου. Άρχισε να πετάει τις φωτογραφίες και να βάζει στη σχολή τις δικές της, άρχισε να κάνει τρελά και να χρωστάει παντού χωρίς να πληρώνει τίποτα. Μου έρχεται μια ωραία ημέρα, λοιπόν, ένας λογαριασμός εκατομμυρίων που πουλάω σπίτι εξοχικό στο Μάτι, πουλάω πίνακες, πουλάω του Φρέντυ Γερμανού μπιζού και δεν έχω πια τίποτα παρά μόνο την βέρα του. Τρελάθηκα και πληρώνω ακόμα για να μην μπω φυλακή» συνέχισε.
«Έχει μείνει λίγο τσιχλόφουσκα, μου φαίνεται, στο στόμα και στο μυαλό μου και είμαι αγαθιάρα. Έβαλα σε πράγματα την υπογραφή μου, ναι, την εμπιστεύθηκα, της έδωσα τη σχολή, της έδινα τα λεφτά και δεν πλήρωνε τίποτα. Δηλαδή για εφτά χρόνια ζούσα δύο οικογένειες. Την δική της και της μαμάς της. Όλα αυτά ήταν και από τον Φρέντυ και από τη δουλειά μου» εξομολογήθηκε ακόμη η Μαρία Ιωαννίδου.
«Δεν υπάρχει πια ο Φρέντυ και μου λείπει, ρε γαμώτο. Μου λείπει πολύ. Για μένα ο Φρέντυ ήταν τα πάντα. Έχασα την φτερούγα μου και δεν πετάω πια, σέρνομαι. Αν είχα τον Φρέντυ δεν θα έχανα τα λεφτά μου, θα με κατηύθυνε. Ήταν ο εραστής, ο σύζυγος, ο άνθρωπος, ο συγγενής, η μαμά μου που έχασα νωρίς, ο μπαμπάς μου, η κουλτούρα μου, τα πάντα μου» πρόσθεσε φανερά συγκινημένη.
Ροή Ειδήσεων

07/06/2023 | 19:32
«Απίστευτη» Ελένη Βιτάλη: «Δεν ξέρω να βγάλω λεφτά από την τράπεζα, ούτε το ΑΦΜ μου»
07/06/2023 | 18:34
Χριστίνα Σούζη: Σοβαρό τροχαίο για τη μετεωρολόγο στη Λεωφόρο Κηφισίας – Την απεγκλώβισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου

07/06/2023 | 18:19
Συγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα για Φλωρινιώτη: Στην τελευταία τους συνάντηση «φορούσε οξυγόνο»
07/06/2023 | 18:01
Μάρκελλος Νύκτας: «Δεν με δέχθηκαν σε ιδιωτικό σχολείο επειδή ήμουν gay και με έδιωξαν»
07/06/2023 | 17:55
Έγκλημα στο Μαρούσι – 8 χρόνια εγκλεισμού για την 18χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της

07/06/2023 | 17:30
Οργισμένος ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ απαντά: «Δεν θα δεχτούμε ούτε ένα ευρώ για τη δολοφονία του»
07/06/2023 | 17:27
Πειραιάς: Τρόμος για 17χρονη στη Φρεαττύδα – Αποπειράθηκαν να τη βιάσουν τέσσερις νεαροί
07/06/2023 | 17:08
Φώτης Πονηρός: Σοκ στη Μύκονο για τον θάνατο του γνωστού κοσμηματοπώλη – Ήταν θετικός στον κορονοϊό

07/06/2023 | 17:06
Ξέσπασε ο πατέρας της Κάρολαιν μετά την απόσυρση της έφεσης από τον Αναγνωστόπουλο – «Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή»
07/06/2023 | 16:44
O πατέρας Λίβυος διαλύει τους μύθους των φανατικών για τα «κορίτσια-παπαδακια»: «Σε αυτά τα κοριτσάκια ποιος θα εξηγήσει ότι ο Χριστός δεν έχει κανένα πρόβλημα που γεννήθηκαν γυναίκες;»
05/06/2023 | 18:10
Η απάντηση της Sky Express στην Ζέτα Μακρυπούλια – Διέγραψε το βίντεο μετά τα αρνητικά σχόλια η ηθοποιός

05/06/2023 | 13:55
Πόπη Μαλλιωτάκη: «Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες – Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο»
05/06/2023 | 17:10
Εξομολόγηση Hλιάνας Παπαγεωργίου: «Επέστρεψα στην Ελλάδα για λόγους υγείας- Είχα σοβαρό πρόβλημα»
05/06/2023 | 20:00
Συγκινημένη η Σοφία Αλιμπέρτη για την περιπέτεια της υγείας της: «Είχα φτάσει 45 κιλά…»

05/06/2023 | 09:13
Αντώνης Κανάκης: Ράκος για την απώλεια του φίλου του – «Ο εγκέφαλός μου αρνείται να το εμπεδώσει»
05/06/2023 | 08:48
Καβάλα: Θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης – Με έπαιρνε τηλέφωνο και έλεγε «έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω»
05/06/2023 | 09:56
First Dates: Η 22χρονη Ρωσίδα που έκλεψε τις εντυπώσεις – «Θα ήθελα να μην είναι Έλληνας και να έχει τρίχες, να φαίνεται σαν άνδρας»

05/06/2023 | 15:32
Λευτέρης Πανταζής για Κακέτση: «Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν, λες και ήθελε να πεθάνει»
05/06/2023 | 18:59
Ανησυχία για την 14χρονη Υβόννη! Εξαφανίστηκε από την Ακαδημία Πλάτωνος εδώ και μέρες
06/06/2023 | 08:36
«Ξέσπασε» η Έλενα Χριστοπούλου: «Γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου κύριε Δημήτρη Παπανώτα; Mιλάς για εμένα άσχημα»
Σχετικά Άρθρα

«Ξέσπασε» η Έλενα Χριστοπούλου: «Γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου κύριε Δημήτρη Παπανώτα; Mιλάς για εμένα άσχημα»
