Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

Μαρίνα Ασλάνογλου: Οι κρίσεις πανικού μετά τον «πνιγμό» από πρωταγωνιστή της (vid)

Τη Μαρίνα Ασλάνογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Τη Μαρίνα Ασλάνογλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις εντάσεις που απαιτεί η συγκεκριμένη δουλειά ενώ αποκάλυψε πως στις πρόβες την είχε πιάσει κρίση πανικού,

«Ο συγκεκριμένος ρόλος με δυσκόλεψε πάρα πολύ στις πρόβες γιατί ο σκηνοθέτης μας, Βασίλης Μπισμπίκης ήθελε να ξεπεράσουμε τα όρια μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Μια μέρα που κάναμε πρόβα σε μια δυνατή σκηνή και έπρεπε να έρθει ο Τάσος Ιορδανίδης να με πνίξει, με έπιασε κρίση πανικού. Δεν το είχα ξαναπάθει αυτό πάνω στη σκηνή» περιέγραψε, επίσης, η Μαρίνα Ασλάνογλου. «Ούτε σε πρόβα. Ταράχτηκα. Μετά προσπάθησα να ηρεμήσω και είπα πως αυτό θα το αντιμετωπίζω σε κάθε παράσταση οπότε πρέπει να το διαχειριστώ. Τώρα το διαχειρίζομαι».

Αναφορικά με τον δικό της ρόλο, η Μαρίνα Ασλάνογλου πρόδωσε πως «είναι μια γυναίκα που σκέφτεται διαφορετικά, φωνάζει, βρίζει, τελείως διαφορετική από μένα. Δεν μπορώ να κρύψω ότι όλη την ημέρα το έχω άγχος αυτό. Όταν είδε ο σύζυγος μου την παράσταση τρόμαξε στην αρχή με εμένα, την έχει δει άλλες δύο φορές και μου είπε πως είναι πολύ τυχερός γιατί ξεσπάω στην παράσταση και δεν τσακωνόμαστε», κατέληξε η ηθοποιός.

Send this to a friend