
LIFESTYLE
Το σχόλιό του, μεταξύ άλλων και για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον γκέι χαρακτήρα που υποδύεται σε σειρά, άφησε ο Μάριος Αθανασίου το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου.
Ο ηθοποιός, που ήταν και υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι» και όταν ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του κόμματος, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει ξεκινήσει χαμηλά, τον βρήκαμε στην κυβέρνηση, υπάρχει μία πτώση αλλά με τις αποχωρήσεις δεν έχουν φύγει και οι ακόλουθοι του κόμματος.
Δεν ορίζω ως φαινόμενο τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν ασχολείσαι λίγο καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε και εκμεταλλεύτηκε ένα κενό, αλλιώς δεν θα συνέβαινε αυτό. Αν οι αντίπαλοί του ήταν πιο ισχυροί δεν θα είχε βγει αρχηγός κόμματος».
Πρόσθεσε ακόμη: «Είπε πως θέλει μια αλλαγή και να δώσει στον κόσμο κάτι άλλο. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσει τόσο εύκολα. Θεωρούσα ότι είναι μια λύση με περισσότερη ανάπτυξη, έχεις περισσότερα πράγματα να χτίσεις πάνω σε αυτό, αν είναι όλα καλά».
Για το αν δέχτηκε αρνητικά σχόλια μετά το γκέι φιλί του ρόλου του στον «Πρώτο από εμάς», ο Μάριος Αθανασίου είπε: «Δεν ασχολείσαι καν, μπορεί να υπάρξουν για οτιδήποτε. Δεν θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα ως κάτι ξεχωριστό, ως ιδιαιτερότητα ή κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό είχα κάνει και αυτό το story, για να συνέλθουμε λίγο. Το σίριαλ είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας.
Για μένα είναι ευκόλως εννοούμενο. Με συγκίνησαν τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Μου είπαν ευχαριστώ και μου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί έχουν καταπιεστεί και οι ίδιοι. Γελάω με τα αρνητικά σχόλια. Μπορεί κάποιος να μην με ακολουθεί καν».
Τέλος, ο Μάριος Αθανασίου, είπε: «Το σενάριο διάβασα πρώτα. Το βρήκα σύγχρονο και ενδιαφέρον, και η πρώτη συζήτηση ήταν πως θέλαμε να το αντιμετωπίσουμε, την ματιά που θα το δεις. Το θέμα της ασθένειας του Σπύρου, – ο καρκίνος – ο τρόπους που αποφασίσεις να το δείξεις, αν αυτό αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αγάπη.
Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα. Όταν έπρεπε να το συζητήσω με τα παιδιά, πήγαν όλα καλά και φυσιολογικά. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να είναι η χρονιά που όλοι μας να πραγματοποιήσουμε τα βασικά όνειρά μας».
Ροή Ειδήσεων
18/06/2025 | 17:50
Βίντεο ντοκουμέντο του ΕΡΤΝews από τη φωτιά στο Μαραθώνα – Από βραχυκύκλωμα σε κολόνα φωτισμού κάηκαν 350 στρέμματα δάσους
18/06/2025 | 17:43
Μυστηριώδης πτήση για το «αεροπλάνο της Αποκάλυψης» του Τραμπ εν μέσω του πολέμου Ιράν – Ισραήλ

18/06/2025 | 17:40
Πώς δρούσαν οι δύο εγκληματικές ομάδες που έκαναν επιθέσεις με οπαδικά κίνητρα – Ακόμα 11 άτομα στη δικογραφία
18/06/2025 | 17:20
Νέα Υόρκη: Συνελήφθη κατά τη διάρκεια επεισοδιακής δίκης μεταναστών ο υποψήφιος δήμαρχος Μπραντ Λάντερ
18/06/2025 | 17:10
Χανιά: Στη θάλασσα εξαντλημένος εντοπίστηκε ο 25χρονος δραπέτης των φυλακών Αγιάς
18/06/2025 | 17:10
Πυρκαγιά στον Άγιο Στέφανο Λακωνίας – Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε το 112

18/06/2025 | 17:10
Μείωση του αριθμού των επισκεπτών στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους φέτος, σημειώνει η ΕΛΣΤΑΤ
18/06/2025 | 17:07
Μέση Ανατολή: Νέες εκρήξεις στην Τεχεράνη – Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην εμπλακούν

18/06/2025 | 17:00
Νόνη Δούνια: «Όταν ο Κώστας Τσουρός κάνει επίσημη ανακοίνωση, τότε θα σας πω αν θα τον ακολουθήσω»

17/06/2025 | 08:00
Έγκυος η Παρασκευή Κερασιώτη – Η φωτογραφία με τον σύντροφο, τον υπέρηχο και το τεστ εγκυμοσύνης
17/06/2025 | 07:30
Θοδωρής Αθερίδης: «Πίστευα ότι θα εξαφανιστούμε όπως οι δεινόσαυροι, πήρα αντικαταθλιπτικά για να συνέλθω»
17/06/2025 | 09:00
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ένας άνθρωπος σαν εμένα πίνει αλκοόλ γιατί του λείπει η αγάπη, ο πατέρας μου ήταν απών»

17/06/2025 | 07:15
Ενημέρωση ΕΛΑΣ για την καταγγελία Μ. Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος
17/06/2025 | 09:30
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμις Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για χάρη σου»
17/06/2025 | 07:45
Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο να αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα πλήγματά της στο Ιράν
18/06/2025 | 07:30
Τάσος Τρύφωνος για τις τελευταίες στιγμές της μητέρας του: «Της κρατούσα το χέρι, θεωρώ ότι άκουσε, ότι κατάλαβε ότι ήρθα»
18/06/2025 | 07:28
Νέα ισραηλινά πλήγματα στην Τεχεράνη – Ο Τραμπ απαιτεί «άνευ όρων παράδοση» από το Ιράν

18/06/2025 | 08:40
Φαίη Σκορδά – Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ»
18/06/2025 | 08:10
Τραμπ: «Το Ιράν βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση πυρηνικού όπλου» – Aντικρούει τις εκτιμήσεις της επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

18/06/2025 | 08:30
Οι Χούθι διαμηνύουν ότι θα παρέμβουν για να υποστηρίξουν το Ιράν στη σύγκρουση με το Ισραήλ
Σχετικά Άρθρα

Θοδωρής Αθερίδης: «Πίστευα ότι θα εξαφανιστούμε όπως οι δεινόσαυροι, πήρα αντικαταθλιπτικά για να συνέλθω»

Αίθρα Λυκουρέζου: «Ένας άνθρωπος σαν εμένα πίνει αλκοόλ γιατί του λείπει η αγάπη, ο πατέρας μου ήταν απών»
