
LIFESTYLE
Ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου. Όλοι τους ήθελαν μαζί και στην πραγματική ζωή, όμως κανείς τους δεν είχε τέτοιες βλέψεις.
Όσο κι αν αρνούνταν τη σχέση τους ωστόσο, κανείς δεν τους πίστευε, αφού το κοινό τους είχε ταυτίσει με τους ρόλους τους.
«Ωραία γκόμενα ποτέ όμως δεν είχα κάτι μαζί της. Μόνο φίλοι. Πάντα θα είμαστε φίλοι», είχε δηλώσει ο Κώστας Βουτσάς. Άλλωστε, τόνιζε συνεχώς πως πιστεύει στη φιλία μεταξύ άνδρών και γυναικών και έχει πολλές ακόμα γυναίκες φίλες.
Από την άλλη μεριά, η Μάρθα Καραγιάννη είχε δηλώσει για τον Κώστα Βουτσά: «Να το ξαναπώ για πολλοστή φορά, όσο και αν δεν με πιστεύουν, πως δεν υπήρξαμε ζευγάρι. Κι ας πίστευε ο κόσμος πως εκτός από ζευγάρι στην οθόνη, είμαστε και στη ζωή. Ας πιστεύουν ό,τι θέλουν. Με τον Βουτσά μας δένει μια αγάπη αληθινή, δυνατή, αγνή και αιώνια».
Τελικά, ήταν εκείνη που έγινε κουμπάρα στον γάμο του με την Αλίκη Κατσαβού. «Της το πρότεινα και δέχτηκε με χαρά. Είναι καρδιακή μου φίλοι, έχουμε πολύ ισχυρούς, αγνούς δεσμούς. Την αγαπώ πολύ», είχε πει τότε ο Κώστας Βουτσάς.
Ροή Ειδήσεων
10/12/2023 | 22:54
Επεισόδια στου Ρέντη: «Χτυπήθηκε κι από μολότοφ ο αστυνομικός» – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία από άνδρα των ΜΑΤ

10/12/2023 | 22:43
Μπενιαμίν Νετανιάχου προς τρομοκράτες της Χαμάς: «Παραδοθείτε τώρα – Η αρχή του τέλους σας»
10/12/2023 | 22:14
Γιάννης Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη
10/12/2023 | 21:33
Κιλκίς: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ
10/12/2023 | 21:15
Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως, είναι όπως τα ζευγάρια τώρα που χωρίζουν»

10/12/2023 | 21:00
Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Έχω συμφιλιωθεί με αυτό το κενό, δεν γεμίζει με τίποτα»
09/12/2023 | 00:05
Γρηγόριος Ξενόπουλος: Ο φωτεινός «Φαίδων» των ελληνικών γραμμάτων με το σκοτεινό τέλος
09/12/2023 | 08:10
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω δικαίωμα να πιστεύω στον Θεό;» – Πέτρος Τατσόπουλος: «Υπάρχουν πολλοί διαταραγμένοι»

09/12/2023 | 14:46
Όλιβερ: «Το χάσκι κακοποιήθηκε φρικτά από άνθρωπο – Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις» επιμένει η κτηνίατρος που το εξέτασε πρώτη στην Αράχωβα
09/12/2023 | 17:06
Οργή για την διακωμώδηση Αλισάνογλου από τους Ράδιο Αρβύλα! «Διαπομπεύετε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά αγαθά» λέει ο ποιητής
09/12/2023 | 09:28
Κωστής Μαραβέγιας: «Αναρωτιόμουν πώς θα με δεχθούν, όταν έχεις περάσει εφηβεία σε μια κλειστή κοινωνία ποτέ δεν είναι ανώδυνο»
09/12/2023 | 08:58
Γιώργος Παπακώστας: Βαρύ πένθος για τον γνωστό σεφ – «Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ»

09/12/2023 | 10:03
Δεύτερο κρίσιμο 24ωρο για τον 31χρονο αστυνομικό – Εσπευσμένα στην Αθήνα η οικογένειά του
Σχετικά Άρθρα

Γεράσιμος Γεννατάς για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά: «Μένουμε χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας»
