• Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου
  • 02:01

Αθήνα

19 oC

αραιές νεφώσεις

MasterChef 3: H πρώτη ανάρτηση του Πάνου Τόγια μετά την αποχώρησή του

Ο Πάνος Τόγιας αποχώρησε από το Masterchef και δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο ημιτελικό.

Ο Πάνος Τόγιας αποχώρησε από το Masterchef και δεν κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο ημιτελικό.

Ο 23χρονος παίκτης δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.  Μετά το τέλος του επεισοδίου, ο Πάνος Τόγιας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

H ανάρτηση του Πάνου Τόγια:

«Tο μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas . Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες».

 

View this post on Instagram

 

Το μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου @chef_koutsopoulosleonidas . Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες. #masterchefgr @masterchefgr

A post shared by Panos Togias (@panostogias) on

Send this to a friend