Αθήνα

12 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

MasterChef: «Εκνευρίστηκε» ο Κουτσόπουλος με την παίκτρια από τον Βόλο

Στην οντισιόν επέμενε ότι οι κεφτέδες της δεν έχουν λάδι και στο Bootcamp δέχτηκε τα πειράγματα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Στην οντισιόν επέμενε ότι οι κεφτέδες της δεν έχουν λάδι και στο Bootcamp δέχτηκε τα πειράγματα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Η μαγείρισσα από τον Βόλο, η οποία διατηρούσε τσιπουράδικο στα Παλαιά κατάγεται από την Αλβανία και ζει πολλά χρόνια στην θεσσαλική πόλη είχε ξεχωρίσει στις οντισιόν για τον χειμαρρώδη χαρακτήρα της, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιχειρεί στο Bootcamp να της πει να περιορίσει το λάδι από τα πιάτα της.

Ο κριτής πήγε στον πάγκο της την ώρα της δοκιμασίας κι αφού επέμενε για το μπόλικο λάδι που είχε κι αυτό το πιάτο, άρχισε να την πειράζει με τη Γιώτα να του απαντά ότι οι απλές γυναίκες που μαγειρεύουν για τα παιδιά τους δεν φτιάχνουν ... σούσι: «Τώρα μαγειρεύουμε, δεν γίνεται… αν θέλει να μιλήσουμε να κάνουμε άλλη ώρα».

«Αυτή η ποδιά έχει ένα τεράστιο αν…» της είπε στο τέλος ο κριτής με τη Γιώτα να επιμένει ότι μαγειρεύει παραδοσιακά. «Μέχρι τώρα πάντως σε ό,τι κι αν σε έχουμε ρωτήσει, θεωρείς ότι το κάνεις πολύ καλά… Δεν έχεις θέληση να ακούς» της είπε και τελικά της έδωσε την πολυπόθητη ποδιά.

Send this to a friend