Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

MasterChef: Η Γιάννα Ρέντεση κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος που αλλού; Στην Αμαλιάδα!

Στην γενέτειρά της, την Αμαλιάδα κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Γιάννα Ρεντέση που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Στην γενέτειρά της, την Αμαλιάδα κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Γιάννα Ρεντέση που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η Γιάννα Ρεντέση, που από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι από την Αμαλιάδα, απέκτησε το παρατσούκλι «Αμαλιάδα», που της κόλλησε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, αλλά και έπειτα από την έξοδό της.

Φαίνεται ότι η Γιάννα Ρεντέση πήρε την απόφαση να κατέλθει στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσει τη ψήφο των πολιτών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, γιατί, όπως σημειώνει, «το οφείλουμε στα παιδιά μας και το μέλλον του τόπου».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Γιάννα Ρεντέση:

«Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MASTER CHEF, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή.

Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό.

Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση.

Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΝΙΚΗΣ της Δημοτικής Παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!»

Το βιογραφικό της πρώην παίκτριας του MasterChef:

“Η Γιάννα Ρέντεση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλης της Αμαλιάδας. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας και του ΙΕΚ Πύργου με ειδικότητα: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ».

Ήταν επί σειρά ετών έμπορος, αφού διατηρούσε επιχείρηση στην πόλη της Αμαλιάδας.

Είναι ένα ιδιαίτερα δραστήριο άτομο με πλούσια κοινωνική δράση. Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί από τις γυναίκες της Τοπικής Κοινότητας Σωστίου όπου διαμένει, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σωστίου.

Μετά τη συμμετοχή της στο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα “MASTER CHEF” εργάζεται σαν SOUS CHEF σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας.

Μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά, τον Γιώργο 15 ετών και την Αναστασία 9 ετών.”

Send this to a friend