Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

MasterChef: Οι μπηχτές του Χαράλαμπου Κοτσώνη μετά τη δεύτερη αποχώρησή του

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasteChef ήταν ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasteChef ήταν ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.

Ο Χαράλαμπος αποχώρησε για δεύτερη φορά, 11ος στη σειρά των παικτών και αμέσως μετά την αποχώρησή του, δημοσίευσε στο Facebook ένα αρκετά.. αιχμηρό κείμενο. Στην ανάρτησή του κατηγόρησε την παραγωγή, αλλά και ορισμένους παίκτες, τους οποίους χαρακτήρισε «ηθοποιούς».

Η ανάρτηση του Χαράλαμπου στο Facebook:

«Το έντεκα δεν είναι σίγουρα ο τυχερός μου αριθμός, δεύτερη φορά σε αποχώρηση. H αλήθεια είναι ότι το περίμενα, σχεδόν το ήθελα να φύγω, γιατί είπα ότι μετά την επιστροφή μου ξανά στο παιχνίδι ό,τι κέρδιζα από εκεί και πέρα θα ήταν έξτρα.

Δεν απογοητεύτηκα, έζησα τις καλύτερες μου εμπειρίες στο παιχνίδι, δοκίμασα, ρίσκαρα, το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα. Έφυγα σε ένα καλό σημείο, το πιο κατάλληλο θεωρώ, πριν η μαγειρική δώσει την θέση της στο ριάλιτι. Δεν το έχω με τα προκαθορισμένα δεν είμαι εγώ! Κατάφερα να φτιάξω την εικόνα που λανθασμένα είχα δώσει, ειδικά στην δοκιμασία με τον Παντελή, τότε που είχαμε απλά μια κακή μέρα, εξάλλου δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Παντελο ούτε μετά το "εν κουλι".

Ξέρω ότι είχα λάθη τότε και εγώ και ο ίδιος τα μιλήσαμε τα βρήκαμε γιατί εξάλλου στο τέλος της μέρας είναι όλα τηλεόραση, μοντάζ. Κάποιοι επωφελούνται, άλλοι φαίνονται "κακοί". Έμαθα πολλά, και θεωρώ πως άφησα και εγώ το στίγμα μου σαν παίκτης στο παιχνίδι!

Η μαγειρική δεν σταματά μετά από ένα ριάλιτι μαγειρικής και ο μάγειρας αν είναι καλός θα φανεί στην πραγματική κουζίνα μετά το παιχνίδι. Σε μια κουζίνα που δεν έχουν θέση ούτε τα προκαθορισμένα, ούτε οι ηθοποιοί, ούτε ίντριγκες. Εκεί που πάντα έχει σημασία η Μαγειρική και μόνο».

Send this to a friend