• Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου
  • 06:44

Αθήνα

17 oC

αίθριος καιρός

MasterChef: «Πυρ και μανία» με την Εύα η Σπυριδούλα! Τής έφυγαν… γαλλικά στην κάμερα (vid)

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου στο MasterChef, το ριάλιτι μαγειρικής του Star, με τη δοκιμασία να λαμβάνει χώρα στη Γαλλία.

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία του σημερινού επεισοδίου στο MasterChef, το ριάλιτι μαγειρικής του Star, με τη δοκιμασία να λαμβάνει χώρα στη Γαλλία.

Μανώλης, Πάνος, Σπυριδούλα, Ιωάννα και Εύα ήταν οι ηττημένοι της ημέρας και αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο τη Σπυριδούλα, η οποία εδώ και μέρες τα έχει βάλει με την Εύα, θεωρώντας άδικο ότι η συγκεκριμένη παίκτρια ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Μετά, λοιπόν, την απαίτηση της Σπυριδούλας να σηκωθεί η Εύα για να καθίσει εκείνη, οι δύο παίκτριες του ΜasterChef 3 είχαν μία έντονη κουβέντα backstage, η οποία και ξεκίνησε όταν η Εύα είπε στην Σπυριδούλα πως εκείνη θα φύγει από τον διαγωνισμό.

«Θεωρεί ότι θα φύγει και μου λέει: "Αφού ξέρεις τι θα γίνει, μια δοκιμασία είναι, θα την περάσεις". Θα μου πεις εμένα πως θα είμαι; Εγώ δεν θέλω να περάσω μαζί σου τη διαδικασία. Αν νιώθεις ότι θα φύγεις, φύγε μόνη σου. Όπως επίσης δεν ξέρεις αν εσύ πας τρένο κι εγώ χάλια, ή αν κάνω οτιδήποτε άλλο και σηκωθώ και φύγω», είπε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και συμπλήρωσε: «Δεν  νιώθει συναισθήματα τριών μηνών εδώ μέσα, όσο είμαι εγώ εδώ. Εσύ που έχεις βγει κι έχεις περάσει τέλεια εκεί, έρχεσαι πάλι μέσα και ξαφνικά πας και Γαλλία».

Λίγο μετά η Εύα δήλωσε στην κάμερα ότι θέλει να «θυσιαστεί» όπως ο Σταμάτης Κωβαίος.

«Ναι θα το κάνω κάπως έτσι!» είπε η Εύα όταν ερωτήθηκε για τον αν είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει μέσω της νέας δοκιμασίας.

Send this to a friend