Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Με νεύρα ο Λιάγκας στην εκπομπή– Η πρώτη μέρα μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης της Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έκανε το επόμενο βήμα μετά το τέλος του γάμου της με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ήρθε στη δημοσιότητα η σχέση της με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο.

Η Φαίη Σκορδά έκανε το επόμενο βήμα μετά το τέλος του γάμου της με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς ήρθε στη δημοσιότητα η σχέση της με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο.

Πως όμως το επόμενο κεφάλαιο στην προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά συνδέεται με τα… νεύρα που είχε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της ίδιας μέρας; Μόνο ο Νίκος Μουτσινάς μοιάζει ιδανικός να απαντήσει την ερώτηση!

Μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι», ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε με τρόπο ιδιαίτερο στη νέα σχέσης της παρουσιάστριας με τον επιχειρηματία Νίκο Ηλιόπουλο.

«Το καταλάβαμε ότι το Πρωινό το γιόρτασε… Βέβαια, εδώ και ένα χρόνο έχει σχέση η κοπέλα! Δεν το λέγανε οπότε σήμερα το είπανε παντού. Οπότε μερακλώσανε πολύ, το γιορτάσανε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Να δούμε αντιδράσεις», συμπλήρωσε, με χαμόγελο, για να ακολουθήσει ένα άλλο απόσπασμα από το «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, όμως, ο Γιώργος Λιάγκας είχε μεγάλη ένταση και εκνευρισμό, που έβγαλε – περισσότερο – προς το νέο μέλος της τηλεοπτικής του παρέας, τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

«Εγώ θα πω ένα μπράβο στο Νίκο Γεωργιάδη, που δεν έβγαλε το αποκλειστικό γιατί σήμερα δεν θα έβγαζε και την εκπομπή από ό, τι καταλάβαμε», έσπευσε να σχολιάσει με το γνώριμο «καυστικό» ύφος ο Νίκος Μουτσινάς. «Μπράβο, είχες ένστικτο Νικόλα και όλα καλά», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Όταν, δε, ακολούθησε απόσπασμα από το Πρωινό στο οποίο η Λίτσα Πατέρα αναφέρεται με νόημα προς την Φαίη Σκορδά στους γάμους… η «Χρυσή Τηλεόραση» πήρε φωτιά! «Έπεσε ο γκιώνης ρε Φαίη! Μην τα κάνεις αυτά! Εντάξει υπερβολή και ο γάμος. Υπερβολή γιατί θέλουμε και το πλατό! Μην τα λέτε αυτά! Αυτή η Λίτσα η Πατέρα… Καταλαβαίνω, το περιοδικό αλλά δεν βλέπεις εδώ πέρα; Καιγόμαστε! Όλα τα Μελίσσια on fire! Σεβάσου και λίγο τα διπλανά τα πλατό», τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς!

Πηγή: Zappit.gr

Send this to a friend