• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 16:29

Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είχαμε σχέση ερωτική, ήμασταν πολύ φίλοι και με έβλεπε με πολλή αγάπη» (vid)

Μετά τις δηλώσεις του που έγιναν viral ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει αν είχε ερωτική σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Μετά τις δηλώσεις του που έγιναν viral ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει αν είχε ερωτική σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου για να εξηγήσει τι εννοούσε με τη δήλωση του γύρω από τη Νατάσα Θεοδωρίδου που συζητήθηκε πολύ.

Να θυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες ο Τριαντάφυλλος είχε εκφράσει στο παρελθόν τη δυσαρέσκεια του που αν και βοήθησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, η ίδια τον ξέχασε στο αφιέρωμα που της έγινε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Τα ερωτηματικά γύρω από τη σχέση τους δημιουργήθηκαν μετά τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται «Ήμασταν αγαπημένοι πολύ. Πώς να το πω; Με έβλεπε πολύ ωραία, πολύ τρυφερά. Δεν ξέρω, ήταν πολύ καλή μαζί μου», είχε αναφέρει τότε ο τραγουδιστής και προκάλεσε χαμό, γύρω από το τι εννοούσε τελικά.

Αυτή τη φορά ο Τριαντάφυλλος απάντησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη τόσο για το κομμάτι που αφορά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όσο και για τη δήλωση του:

«Θέλω να σταματήσω να μιλάω για τη Νατάσα γιατί πια δεν υπάρχει λόγος. Σε κάθε εκπομπή που πάω μιλάω για τη Νατάσα. Αλλά αφού το θέτεις θα σου πω ότι όταν κάποιος στα πρώτα σου βήματα σου κάνει 4 cd, σου γράφει τραγούδια, κάνεις μεγάλες επιτυχίες… Σε ένα βράδυ η Νατάσα έγινε πασίγνωστη από εμένα, τραγουδώντας μαζί μου το «Μη γυρίσεις ξανά». Σε μια μέρα την έμαθε όλη η νεολαία. Όποιος και να της έγραφε θα γινόταν μεγάλο όνομα γιατί είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και εγώ τη θεωρώ ακόμα και πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο παιδί. Όταν κάνεις ένα αφιέρωμα – είναι σαν εγώ τώρα, που μου έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής όλα τα τραγούδια μου τα πρώτα να μην τον καλέσω. Αφήνω να το κρίνει ο κόσμος. Αυτό παραξένεψε και όλο τον κόσμο και πήρα χιλιάδες μηνύματα στο instagram και στο Facebook και δεν ήξερα τι να απαντήσω. Είπα ότι μάλλον ξεχάστηκε.

Η Νατάσα δούλευε στα Μαμούνια, ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένης και εγώ στο Διογένης Παλλάς μαζί με τον Ρέμο, τον Βαρδή, την Καίτη Γαρμπή και ερχόταν μια φορά στο τόσο με το αυτοκίνητο της για να με πάρει, επειδή δεν είχα αυτοκίνητο εγώ, ήμουν πολύ μικρός, για να με πάει στο σπίτι. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό και ακούστηκε έτσι. Δεν ξέρω αν κόπηκε, κάτι λάθος έγινε. Μια φορά στο τόσο ερχόταν να με πάρει από το μαγαζί, αυτό. Μετά πήρα αυτοκίνητο. Η Νατάσα ήταν πολύ καλό παιδί, πολύ ευαίσθητο κορίτσι, με πρόσεχε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Θα σας το έλεγα. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι πάντα. Ήμασταν πολύ φίλοι και με έβλεπε με πολλή αγάπη.»

Send this to a friend