Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κώστας Φαλελάκης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα

Ο Κώστας Φαλελάκης υπήρξε επί 25 χρόνια στο πλευρό του Μηνά Χατζησάββα και στάθηκε πλάι του μέχρι και τον θάνατο του ηθοποιού πριν τέσσερα χρόνια.

Ο Κώστας Φαλελάκης υπήρξε επί 25 χρόνια στο πλευρό του Μηνά Χατζησάββα και στάθηκε πλάι του μέχρι και τον θάνατο του ηθοποιού πριν τέσσερα χρόνια.

Εχθές το βράδυ, ο Κώστας Φαλελάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και μίλησε για τη σχέση του με τον ηθοποιό, αλλά και το πως διαχειρίστηκε τον θάνατό του.

«Από τα Χανιά έφυγα γιατί ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Έφυγα γιατί ξεκίνησε αυτός ο έρωτας. Μου έδινε τόση δύναμη ο Μηνάς, που θα μπορούσα να βγω στη μέση της δημοτικής αγοράς και να πω ότι είμαστε μαζί.

Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι μας με τον Μηνά, 25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι. Ο Μηνάς ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ξύπναγε και ξεκίναγε το πάρτι. Τον Μηνά τον πείραζε ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και οι εθνικιστικές αντιλήψεις.

Η ειλικρίνειά μου πηγάζει από τον Μηνά. Με συμφιλίωσε με την ομοφυλοφιλία, αλλά και με πολλούς άλλους δαίμονες. Ο Μηνάς ήταν η πρώτη και η μοναδική σχέση της ζωής μου.

Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη μου είπε “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”. Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα;

Αν έγινε κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φαλελάκης.

Send this to a friend