• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 16:21

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Με τον Τόλη Βοσκόπουλο δε μιλάμε- Δε φταίω ούτε εγώ, ούτε εκείνος»

Κάποτε υπήρξαν κολλητοί φίλοι, ωστόσο σήμερα έχουν χαθεί πια και δεν ανταλλάζουν κουβέντα μεταξύ τους. Ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Γιάννης Βογιατζής ήταν δύο άνθρωποι που τους ένωνε κάτι παραπάνω από το τραγούδι, όμως πλέον δεν έχουν τίποτα κοινό.

«Ο καιρός έχει πια περάσει και είναι πλέον αργά για να τα βρούμε» είπε μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βογιατζής μιλώντας για την παλιά φιλία του με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Μια φιλία που, πια, δεν υπάρχει καθώς οι δυο καλλιτέχνες χάθηκαν και έκοψαν τις μεταξύ τους επαφές.

«Με τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν μιλάμε. Δεν έχουμε επαφές εδώ και χρόνια. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Εντάξει, τώρα μην τα συζητάμε. Όχι, δεν χάνεται ο κόσμος. Δεν ξέρω ποιος από τους δυο μας φταίει, πάντως, ούτε εγώ φταίω ούτε εκείνος φταίει. Τώρα πια είναι αργά για να τα βρούμε. Εγώ έχω αποξενωθεί, μένω εδώ στην Κερατέα.

Αν δεν ήταν η Κερατέα ίσως να είχα πεθάνει. Μένω σε αυτή την καθαρή ατμόσφαιρα, δεν ξενυχτάω… Κάποτε μου άρεσαν και τα χαρτιά και το καζίνο, αλλά εδώ και 49 χρόνια που παντρεύτηκα τη γυναίκα μου ήταν λόγος διαζυγίου και τα έκοψα όλα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Ooh la la”».

Send this to a friend