Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μέγκι Ντρίο: «Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα “τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;”» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Μέγκι Ντρίο και έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη για θέματα που φαίνεται να της έχουν στοιχίσει.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Μέγκι Ντρίο και έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη για θέματα που φαίνεται να της έχουν στοιχίσει.

Το μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο περσινό GNTM, στο οποίο πήρε τον τίτλο της κακιάς, χάρη στις... φαρμακερές ατάκες που πετούσε, μίλησε για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο, ακόμη και στο GNTM.

Αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών, το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να τελειώσει το Λύκειο μέσω διαδικτύου, αλλά και τον άπιστο πρώην σύντροφο που, εξαιτίας του, ήρθε αντιμέτωπη με τη νευρική ανορεξία.

«Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα», πρόσθεσε το μοντέλο.

«Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα “τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;”. Έχω χωρίσει εδώ και 2.5 χρόνια. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε “είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου”. Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά», κατέληξε η Μέγκι Ντρίο.

Send this to a friend