Αθήνα

18 oC

αραιές νεφώσεις

Η Ελεονώρα Μελέτη πάει Άγ. Δομίνιικο να… βάλει τάξη! «Ε όχι πάλι ο Ντάνος υποψήφιος»

Η Ελεονώρα Μελέτη πάει Άγ. Δομίνιικο να… βάλει τάξη! «Ε όχι πάλι ο Ντάνος υποψήφιος»

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη που από την αρχή «κόλλησε» με το Survivor και για αυτό άλλωστε πλέον θα παρουσιάζει σχετική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ενημέρωσε ότι πάει στον Άγιο Δομίνικο να… βάλει τάξη!

Σημειώνεται, πως η Μελέτη θα παρουσιάσει μια νέα εκπομπή με παρασκήνια και παραλειπόμενα από το reality επιβίωσης του Survivor και για αυτό πάει για λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο να γνωρίσει και από κοντά τους παίκτες.

Εξάλλου, όπως ενημέρωσε σχετικά ο ΣΚΑΪ για τη νέα εκπομπή: «Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια  ξεκινάει τη συνεργασία της με μία νέα εκπομπή που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η «Διάσημη» δημοσιογράφος και «Μαχητής» της τηλεόρασης θα παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή  «#Survivor».

Το παιχνίδι φαινόμενο που λατρεύουν οι τηλεθεατές αποκτά τον Απρίλιο τη δική του εκπομπή.

Παρασκήνια, παραλειπόμενα από όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, πολλές εκπλήξεις και γυρίσματα σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο, με την «#Survivor» Ελεονώρα Μελέτη.

Καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ».

Εν τω μεταξύ, η χθεσινή ψηφοφορία ανέδειξε ανάμεσα στους «διασήμους» προς αποχώρηση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είναι η συμπάθεια της γνωστής παρουσιάστριας, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι: «Πάλι ο Ντάνος υποψήφιος; Ε όχι! Πάω να βάλω τάξη».

Send this to a friend