• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 06:50

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μετάνιωσε για τις σέξι φωτογραφίσεις η Γωγώ Μαστροκώστα! «Τρέμω μη με ρωτήσει η κόρη μου- Τότε κάναμε όλοι…»

Στο Down Town μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα και εξομολογήθηκε ότι έχει μετανιώσει για τις σέξι φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν και τρέμει στην ιδέα να πρέπει να μιλήσει γι αυτές στην κόρη της.

«…τρέμω και στην ιδέα του να με ρωτήσει. Ξέρεις, ήταν μια εποχή που όλοι κάναμε sexy εξώφυλλα, και σαφώς θα προτιμούσα κάποιες φωτογραφίσεις να μην τις είχα κάνει, αλλά σε παρασέρνει ο ανεμοστρόβιλος. Και σου λέω για τώρα, που έχω κάνει ένα παιδί….», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι μητέρα είσαι;

«Τι να σου πω; Μιλάμε για τα πάντα με τη Βικτώρια και είμαι πολύ υπομονετική και προοδευτική σε όλα όσα μου λέει Είναι διαφορετικές εποχές. Τώρα τα παιδιά είναι πολύ πιο ώριμα Και νομίζω ότι τα παιδιά της δικής μας γενιάς θα είναι πολύ χορτάτα Δεν θα έχουν απωθημένα. Επίσης είμαι μια μητέρα που δύσκολα λέει όχι. Δεν θέλω από άποψη την άρνηση, δεν θέλω να μεγαλώσω έναν άνθρωπο με απωθημένα».

Για τις σέξι φωτογραφίσεις σε έχει ρωτήσει;

«Όχι, ποτέ. Να σου πω την αλήθεια, δεν θέλω και να μου πει κάτι. Τρέμω και στην ιδέα του να με ρωτήσει. Ξέρεις, ήταν μια εποχή που όλοι κάναμε sexy εξώφυλλα, και σαφώς θα προτιμούσα κάποιες φωτογραφίσεις να μην τις είχα κάνει, αλλά σε παρασέρνει ο ανεμοστρόβιλος. Και σου λέω για τώρα, που έχω κάνει ένα παιδί. Λέω «γιατί έκανα αυτό; Αν το δει τι θα πει;».

Και τώρα κάνεις μια φωτογράφιση με μαγιό

«Καταρχάς, το κάνω γιατί θέλω να προωθήσω τη δική μου συλλογή. Πάντα ήθελα να σχεδιάσω μαγιό και το ανέβαλλα. Τώρα ξεκίνησα από μια μικρή σειρά και τον χειμώνα θα μπω πιο δυναμικά».

Δεν αισθάνεσαι περίεργα που κάνεις τέτοια φωτογράφιση έπειτα από τόσα χρόνια;

«Το θέμα είναι να σου πηγαίνει κάτι. Αν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι, γιατί να μην το κάνεις; Και εγώ τόσα χρόνια έχω επίγνωση του τι μπορώ να κάνω και τι όχι. Δηλαδή, αν μια κοπελίτσα 20 χρονών, που είναι λίγο άχαρη, φοράει μίνι, εγώ πρέπει να το ανεχτώ, ενώ πρέπει να κρίνω μια πολύ sexy 45αρα που κοπιάζει σε γυμναστήρια και να πω ότι δεν της πηγαίνει; Έχουν αλλάξει οι ηλικίες και αυτό είναι και το όμορφο. Οι άνθρωποι αργούν να γεράσουν στις μέρες μας».

Send this to a friend