
LIFESTYLE
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησαν από κοινού ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου. Το δίδυμο των επιτυχιών στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά άνοιξε τα χαρτιά του στον Γιάννη Πουλόπουλο απαντώντας για τα όρια της σάτιρας, τις οικονομικές απολαβές, ενώ κάνουν τη δική τους τοποθέτηση και για τον Μάρκο Σεφερλή.
«Δεν βάζουμε ποτέ φρένο στη γραφή μας λόγω του politically correct. Το είχαμε… ανακαλύψει από μόνοι μας πριν ανακαλυφθεί. Πραγματικά προσέχαμε πάντα να μη θίξουμε πρόσωπα. Να κάνεις σάτιρα και να μη θίγεις κανέναν, είναι σαν να κάνεις καφέ από… αλεσμένη φακή», δηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας.
«Μπορώ να σου πω ότι, μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, τώρα έχουμε περισσότερο άγχος απ’ ό,τι παλαιότερα για το εάν θα έχει επιτυχία μια δουλειά μας. Στις «Τρεις Χάριτες» σχεδόν δεν ξέρω αν υπήρχαν νούμερα. Απλώς μετρούσαμε τις διαφημίσεις, γιατί τότε διαφημίζεις έβαζαν μόνο μπροστά από ένα πρόγραμμα», θυμάται από την πλευρά του ο Θανάσης Παπαθανασίου.
«Εμείς αυτή τη στιγμή, καλώς ή κακώς, κάνουμε μία παρωδία των σήριαλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιφρονούμε τους συναδέλφους που κάνουν σοβαρή δουλειά. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει με αυτά που συγκινείται», απαντά ο Μιχάλης Ρέππας σχετικά με τα όρια της σάτιρας και τους περιορισμούς που τίθεται από την πολιτική ορθότητα.
«Στο «Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» μας κατηγορούσαν ότι κοροϊδεύουμε τους τυφλούς. Εμείς σατιρίζαμε τον τρόπο που εκμεταλλευόταν το παλιό σινεμά την αναπηρία και όχι την ίδια την αναπηρία. Στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» θα έπρεπε δηλαδή να μας είχαν βάλει μέσα», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης.
«Δεν έχει τύχει να δούμε ποτέ παράσταση του Μάρκου Σεφερλή αλλά σέβομαι τον επαγγελματισμό του», παραδέχεται ο Μιχάλης Ρέππας σε άλλο σημείο, ενώ κλείνοντας αποκαλύπτει: «Όλες οι δουλειές μας εκτός από τις «Χάριτες» ήταν πολύ καλά αμειβόμενες. Εγώ αγόρασα το σπίτι μου, όταν μου πρότειναν να κάνω διαφήμιση και μου έδωσαν 5 εκατομμύρια δραχμές».
Ροή Ειδήσεων
24/04/2025 | 19:27
Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Από θαύμα γλύτωσε περαστική οδηγός – Σφαίρες κατέληξαν στο ΙΧ της, δείτε βίντεο
24/04/2025 | 18:55
Αλέξης Κούγιας: «Ο γιος του, Χρίστος Κούγιας έχει να διαχειριστεί έναν πόλεμο από τα Μέσα- Πλέον δεν υπάρχει επικεφαλής στο γραφείο», λέει συνεργάτης

24/04/2025 | 18:44
Ο Γιώργος Μοσχούρης, ηγετικό στέλεχος της Greek Mafia, το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Χαλάνδρι
24/04/2025 | 18:33
Πάπας Φραγκίσκος: Οργή για πιστούς που βγάζουν selfies με τη σορό του δίπλα στο φέρετρο
24/04/2025 | 17:35
Χαλάνδρι: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη – Είχε εμπλακεί στη Greek Mafia
24/04/2025 | 16:55
Λιβάνιος: Ενδεχομένως να δοθεί μικρή παράταση ορισμένων ημερών για τα ακαθάριστα οικόπεδα
24/04/2025 | 16:50
«Από τις νότες μου βλέπω τη θάλασσα» – Μια βραδιά τζαζ χωρίς σύνορα στο Jazzet με τη φωνή της Μ. Χρυσάφη
24/04/2025 | 16:50
Γιώργος Λιάγκας σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μεγαλύτερη πορεία από εσένα έχω στην τηλεόραση, τι να κάνουμε τώρα;»
24/04/2025 | 16:45
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για πρώτη φορά: «Έχω δει τον πατέρα μου 4 φορές στη ζωή μου, είμαι προϊόν καλοκαιρινού έρωτα»

24/04/2025 | 16:40
Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους έως 35 ετών που επιθυμούν να απασχοληθούν επαγγελματικά στον χώρο των εκθέσεων

23/04/2025 | 08:00
Μιχάλης Βιολάρης για Νταλάρα: «Ρε Γιώργο, με όσα έχεις κάνει στο ελληνικό τραγούδι, γιατί έχεις τόσα απωθημένα;»
24/04/2025 | 08:00
Αιφνιδίασε η Μαρία Μάρκου στο Chase: «Είναι μια υπέροχη προσωπικότητα, απορώ πως παντρεύτηκε αυτό τον άνθρωπο»

24/04/2025 | 16:10
Άγιος Δημήτριος: Επ’ αυτοφώρω σύλληψη διαρρηκτών – Διέθεταν κλειδιά πασπαρτού για τις πόρτες ασφαλείας

24/04/2025 | 16:02
Τραμπ σε Πούτιν: Σταμάτα τώρα! Πάμε να κλείσουμε την ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία
24/04/2025 | 16:50
Γιώργος Λιάγκας σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Μεγαλύτερη πορεία από εσένα έχω στην τηλεόραση, τι να κάνουμε τώρα;»
24/04/2025 | 12:33
Παράταση 45 ημερών της προθεσμίας για καθαρισμό οικοπέδων – Ο Κ. Μητσοτάκης στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
24/04/2025 | 16:45
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για πρώτη φορά: «Έχω δει τον πατέρα μου 4 φορές στη ζωή μου, είμαι προϊόν καλοκαιρινού έρωτα»
23/04/2025 | 21:31
Θέμης Κανέλλος για Big Brother: «Δεν ήξερα τον Πέτρο Λαγούτη, νόμιζα ότι κάνει πολλή ποιότητα»

24/04/2025 | 08:30
Σοφία Μανωλάκου: «Είμαι σίγουρη ότι ο Πέτρος Λαγούτης θα τα καταφέρει στο Big Brother»
Σχετικά Άρθρα

Μιχάλης Βιολάρης για Νταλάρα: «Ρε Γιώργο, με όσα έχεις κάνει στο ελληνικό τραγούδι, γιατί έχεις τόσα απωθημένα;»
