• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 04:14

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Μικαέλα Φωτιάδη: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται για το μεγάλωμα του γιου της (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και πλέον κάθε της ανάρτηση γίνεται αντικείμενο συζήτησης.

Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM και πλέον κάθε της ανάρτηση γίνεται αντικείμενο συζήτησης.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η Μικαέλα Φωτιάδη δέχεται αρνητικά σχόλια για το μεγάλωμα του γιου της, τα οποία σαφώς την ενοχλούν και προσπαθεί να δίνει τη δική της απάντηση, χωρίς να χαρίζεται.

Το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή μία ανάρτηση με το γιος της, δέχτηκε ένα μήνυμα από διαδικτυακή της φίλη, η οποία της κάνει παρατήρηση.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο με τον μικρό να τρώει ένα γλυκό και μία follower της έσπευσε να της στείλει το εξής μήνυμα: «Έλεος με κάτι γλυκά που δίνεις στο μικρό. Δεν είσαι ενημερωμένη ότι η ζάχαρη δεν κάνει καλό στον ανθρώπινο οργανισμό; Καλύτερα δώσ’ του γαριδάκια».

Το μήνυμα αυτό ενόχλησε τη Μικαέλα Φωτιάδη, η οποία θέλησε να δώσει την δική της απάντηση δημόσια.

«Ναι έλεος! Είμαι η χειρότερη μαμά που υπάρχει! Άσε μας κουκλίτσα μου που θα μου πεις και τι θα κάνω με το παιδί μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά από το συγκεκριμένο σκηνικό, η Μικαέλα Φωτιάδη το απόγευμα του Σαββάτου ανήρτησε άλλη μία φωτογραφία με το μικρό της αγγελούδι και θέλησε να δώσει μία αφοπλιστική απάντηση προτού δεχτεί κανένα μήνυμα.

«Και για να προλάβω τις κακίες, δεν είναι βρώμικο το νερό που παίζει. Μόλις έριξε άμμο μέσα. Γιατί έτσι γουστάρει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Send this to a friend