Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μητέρα Πάνου Ζάρλα: «Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε με την παρέα- Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ημέρες μετά την κηδεία του Πάνου Ζάρλα, η μητέρα του αδικοχαμένου 28χρονου νικητή του Power of Love, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για τον θάνατο του γιου της, που συγκλόνισε.

Δύο ημέρες μετά την κηδεία του Πάνου Ζάρλα, η μητέρα του αδικοχαμένου 28χρονου νικητή του Power of Love, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» για τον θάνατο του γιου της, που συγκλόνισε.

«Η ανταπόκριση του κόσμου για την συγκέντρωση χρημάτων που θα κάλυπταν την δαπάνη θεραπείας για το κοριτσάκι από τη Σκόπελο είναι συγκινητική! Επειδή το ποσό που απαιτείται έχει ήδη υπερκαλυφθεί, παρακαλούμε να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο τους και ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Στέλλα Νικολάου δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για το πάρτι που είχαν ετοιμάσει στον γιο της, Πάνο Ζάρλα, εκείνο το βράδυ με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά αποκάλυψε για πρώτη φορά για ποιο λόγο το παιδί της αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, «Power of Love», στο οποίο – όπως είναι γνωστό- στέφθηκε και μεγάλος νικητής.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο Πάνος ήταν ένας πολύ αληθινός άνθρωπος και ήταν αυτό που σας έδειξε στις κάμερες, όλο αυτό το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι, δεν είναι τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Εγώ με τον Πάνο ήμασταν φίλοι, δεν ήμασταν μόνο μαμά και γιος. Μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα απ’όσο μπορώ να γνωρίζω, είχε πολλά όνειρα και σχέδια, δεν τον ενδιέφερε γενικά η τηλεόραση. Αυτό που τον ενδιέφερε ήταν απλά να έχει μια καλύτερη δουλειά και γι’ αυτό και πήρε μέρος στο παιχνίδι. Σκοπός του ήταν να έχει μια καλύτερη δουλειά και περισσότερη οικονομική αμοιβή».

Όσον αφορά το μοιραίο βράδυ του ατυχήματος, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αναφέρει: » Μέχρι τις 12 γιορτάσαμε με την παρέα , αυτή που είχαμε κανονίσει να του κάνουμε έκπληξη. Ήρθε γελάσαμε, ήταν πολύ χαρούμενος, μας χαιρέτησε έτσι για να πάει να βρει τους φίλους του που είχε κανονίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά του. Δεν ξέρω τι έκανε από τις 12 μέχρι τις 02.30 που έγινε το συμβάν. Δεν μπορώ να γνωρίζω. Δεν ήμουν μαζί του».

Send this to a friend