Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Μου έκανε πρόταση συμβίωσης και ψιλοφρίκαρα»: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκαλύπτει γιατί χώρισε, αλλά και το εμπόδιο στη νέα της σχέση!

Η εκ των δυο νικητριών του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου», όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τα σχέδια της μετά το GNTM, αλλά και για τα προσωπικά της.

Η εκ των δυο νικητριών του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου», όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τα σχέδια της μετά το GNTM, αλλά και για τα προσωπικά της.

Αρχικά ανέφερε για τα παιδικά της χρόνια: «Ζούσαμε στην Ουκρανία και ήρθαμε στην Ελλάδα στα 6 μου χρόνια. Η μαμά μου είχε έρθει όταν ήμουν εγώ τεσσάρων, μετά από δύο χρόνια ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Ξεκίνησα σχολείο κανονικά, αλλά έχασα μια χρονιά. Είμαι γεννημένη το 1996, επειδή ακούω και διάφορα για την ηλικία μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μαμά μου κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας».

Για την ζωή της πριν το GNTM, είπε: «Η δουλειά μου ήταν μόνο το μόντελινγκ πριν το GNTM. Από τις 7 ημέρες, οι 5 ήταν φωτογραφίσεις και μπορεί και διπλές. Δουλεύω από τα 15 μου. Ζούσα από το μόντελινγκ και συντηρούσα και εμένα και την οικογένεια μου» και συνέχισε μιλώντας για τα σχέδια της μετά το παιχνίδι: «Προς το παρόν σκέφτομαι να κάνω μόνο μόντελινγκ και σκέφτομαι να φύγω τελικά στο εξωτερικό. Η υποκριτική θα έρθει στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια».

Για τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Χαλβαντζή, είπε: «Ο Γιάννης μου έκανε πρόταση συμβίωσης, αλλά ήταν σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού. Μετά το παιχνίδι προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί με τον Γιάννη, αλλά δεν μας βγήκε και οι δρόμοι χωρίστηκαν ομαλά»

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχθηκε για πρώτη φορά τη σχέση της: «Είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα γιατί ξέρει ότι θα φύγω στο εξωτερικό. Από τον Γιώργο δεν θα έβγαινε δαχτυλίδι από την τσέπη του γιατί ξέρω που μπλέκω».

Τέλος αναφέρθηκε στην αγάπη της για την ποίηση, ενώ δεν παρέλειψε να απαγγείλει ένα δικό της ποίημα.

Send this to a friend