Αθήνα

26 oC

αραιές νεφώσεις

«...μου κολλάει στο παράθυρο τα γεννητικά του όργανα...»: Η εξομολόγηση της Ιλένια Γουίλιαμς για την επίθεση που δέχτηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό η Μαρία Κορινθίου, η Ιλένια Γουίλιαμς και η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψαν τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι δύο γυναίκες.

Με αφορμή τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό η Μαρία Κορινθίου, η Ιλένια Γουίλιαμς και η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψαν τις επιθέσεις που δέχθηκαν οι δύο γυναίκες.

«Θα σας πω μια εμπειρία που είχα δυσάρεστη πριν από ένα χρόνο. Όταν είχα πάει στο BOX στις Melisses και δεν είχα δώσει το αυτοκίνητο μου στους παρκαδόρους και το είχα αφήσει ακριβώς πίσω από το μαγαζί και έφυγα λίγο νωρίτερα γιατί δούλευα. Όπως μπαίνω στο αυτοκίνητο, βλέπω έναν άνθρωπο, ο οποίος έρχεται κατά πάνω μου. Προλαβαίνω να μπω στο αυτοκίνητο και έρχεται και μου κολλάει στο παράθυρο τα γεννητικά του όργανα. Ήταν 3 η ώρα τη νύχτα. Στην αρχή δεν κατάλαβα, γιατί ερχόταν κατά πάνω μου και νόμιζα ότι ήταν ο παρκαδόρος. Και λέω μήπως επειδή δεν έχω δώσει το αυτοκίνητο και το έχω βάλει σε θέση. Με το που γίνεται το περιστατικό. Τα χάνω, βάζω μπροστά, κοιτάζω που έχω κινητό και ό,τι άλλο. Είχα παρκάρει το μισό αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο. Το πως έβαλα μπρος, το πως έφυγα, δεν θυμάμαι καν», περιέγραψε η Ιλένια Ουίλιαμς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ενώ η Σάσα Σταμάτη μίλησε για τη δική της περιπέτεια πριν χρόνια στα μέσα μεταφοράς: «Εμένα μου έχει συμβεί πριν πάρα πολλά χρόνια, όταν δούλευα στην Espresso. Έπαιρνα από την Κουμουνδούρου το τελευταίο λεωφορείο στις 12. Κάποια στιγμή έχουμε φτάσει στην Ελευσίνα, είμαι μόνο εγώ στο λεωφορείο και ένας άνθρωπος από το εξωτερικό, από το Πακιστάν νομίζω, που δεν έχει σημασία. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι έχει κατεβάσει το παντελόνι και αυνανίζεται. Παθαίνω σοκ. Ήμουν και πιτσιρίκα τότε. Και τώρα θα μου πήγαινε να… Πήγα στον οδηγό και του λέω σε παρακαλώ μπορώ να κάτσω μαζί σου μέχρι να φτάσω στη Μάνδρα γιατί πίσω συμβαίνει αυτό. Φοβήθηκα. Μετά μαζεύτηκε αυτός και στην επόμενη στάση έφυγε. Αλλά εγώ από τον οδηγό δεν έφυγα.»

Send this to a friend